EĞİTİM

Yıldırım´dan Mardin açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Mardin´deki patlamaya ilişkin 1 polis şehit, 2 vatandaşımız hayatını kaybettiğini ve 30 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Yıldırım´dan  Mardin açıklaması
08-06-2016 13:31

Dün İstanbul´da gerçekleştirilen hain saldırıda yaralananları ziyaret eden Başbakan Binali yıldırım İstanbul Haseki Eğitim ve Araştıma hastanesi çıkışı gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. 

Başbakan Yıldırım´ın konuşmasından satır başları;

-Şehitlerimize hayatını kaybedenlere Allah´tan rahmet diliyorum. Yarlılarımız var. Dünden beri canla başla arkadaşlarımız yaralılarımız için çalışıyor. Biz de bugün yarlılarımızı ziyaret ettik. Durumları çok iyi. Bugün de şehit polislerimizi ebediyete uğurlayacağız.

-Milletimiz şunu bilsin ki, terör örgütleri ne yaparsa yapsın, hangi yöntemi kullanırsa kullansınlar devletimiz güçlüdür, milletimiz bir ve beraberdir. Asla bizi yıldıramaz, onurlu mücadelemizden vazgeçiremezler.

-Türk milleti bir ve beraberdir.

MARDİN´DEKİ BOMBALI SALDIRI

Başbakan Yıldırım bugün sabah saatlerinde Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde meydana gelen bombalı araç salıdırısına ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Bugün bildiğiniz gibi Midyat´ta yeni bir bombalı saldsırı gerçekleştirildi. Allah´tan alınan tedbirler sayesinde çok çok büyük bir patlayıcı olmasına rağmen 30 civarında vatandaşımız yaralandı. 1 polis iki vatandaşımız saldırıda vefat etti. Saldırıyı gerçekleştiren katil PKK örgütüdür."



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR