EĞİTİM

YÖK Başkanı Saraç, rektörler ile bir araya geldi

YÖK Başkanı Saraç, Doğu ve Güneydoğu´daki üniversitelerin rektörleri ile bir araya geldi

YÖK Başkanı Saraç, rektörler ile bir araya geldi
01-09-2016 23:48

- Toplantıda hükümete sunulmak üzere bölgedeki yükseköğretim kurumlarının durumlarına ilişkin bir rapor hazırlanmasına karar verildi

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi´ndeki üniversitelerin rektörleri ile bir araya geldi. 
YÖK Başkanı Saraç, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi´ndeki üniversitelerin rektörleri ile bir araya geldi. YÖK Başkanlığı´nda gerçekleştirilen toplantıya Adıyaman, Ağrı İbrahim Çeçen, Batman, Bingöl, Bitlis Eren, Dicle, Erzincan, Fırat, Gaziantep, Hakkari, Harran, Iğdır, Kahramanmaraş Sütçü İmam, Kilis 7 Aralık, Mardin Artuklu, Mustafa Kemal, Muş Alparslan, Siirt, Şırnak, Tunceli, Yüzüncü Yıl Üniversitelerinin rektörleri katıldı. Toplantıda 2016-2017 eğitim-öğretim yılı öncesinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi´ndeki üniversitelerin genel bir durum değerlendirmesi yapıldı. Toplantı neticesinde hükümete sunulmak üzere bölgedeki yükseköğretim kurumlarının durumlarına ilişkin bir rapor hazırlanmasına karar verildi.



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR