EKONOMİ

Yöresel Ürünlere destek

Vali Demirtaş “Sosyal Belediyecilik anlayışı ile kadın kooperatiflerin ürettiği yöresel ürünleri alıp pazarlamasını yapıyoruz”

Yöresel Ürünlere destek
19-04-2022 12:27
19-04-2022 12:36
MARDİN

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, kadın kooperatiflerinin ürettiği yöresel ürünleri pazarlayıp, satış bedelini hesaplarına yatırdıklarını söyledi.

Büyükşehir Belediyesine ait, yöresel ürün satış mağazasını gezen ve yetkililerden bilgi alan Vali Demirtaş, il genelinde bulunan 5 kadın kooperatifinde üretilen yöresel ürünleri, mağazalarda satılarını yaparak elde edilen geliri kadınların hesaplarına aktarıldığını söyledi. Vali Demirtaş “Sosyal belediyecilik anlayışı ile kadın kooperatiflerinde kadınların ürettikleri yöresel ürünleri mağazalarımızda satıyoruz. Elde edilen geliri de kadınların hesabına yatırıyoruz. Kadınları ayakları üzerinde durmalarını ve aile bütçelerine katkı sağlamalarını hedefliyoruz. Daha geniş kitlelere ulaşmak ve satışımız arttırmak için e-ticaret yolu ile yöresel ürünleri pazarlayıp satışını gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Yakın bir sürede bu uygulamayı hayata geçireceğiz “dedi.

 

 

 

 

 

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR