GÜNDEM

Zeynel Abidin Erdem Yardım Konvoyu Deprem Bölgesine Hareket etti

Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkan Dr. Zeynel Abidin Erdem’in 9 Tır dolusu yardım konvoyu Mardin’den Dualarla Deprem Bölgesine hareket etti.

Zeynel Abidin Erdem Yardım Konvoyu Deprem Bölgesine Hareket etti
10-02-2023 16:19
11-02-2023 13:40
MARDİN

       Mardinli İs İnsanı, Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zeynel Abidin Erdem, Mardin Organize Sanayi Bölgesinden Deprem Bölgesine 9 Tır dolusu  yardım konvoyu dualarla yola çıktı.

      Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Abidin Erdem adına yola çıkan Tır konvoyunda gıda ve kullanım malzemesi bulunuyor.  75 ton bulgur, 75 ton makarna, 4 bin 500 koli çocuk bezi, bin 300 battaniye,2 bin adet 1 litrelik su, 150 adet uyku tulumu, 500 adet içlik, 200 koli temizlik ürünleri, bin adet çocuk paltosu, 100 ısıtıcı, powerbank, kağıt havlu ve tuvalet kağıdı, 500 mum, 70 koli kadın ve erkek çorabı ve 250 adet kadın paltosu olmak üzere, Adıyaman, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Hatay’a gönderildi.

     Erdem Holding depremim meydana gelmesinin hemen ardından 250 ve 140 tonluk vinç ile 1 iş makinesini bölgeye sevk etti.

    Dorken- Erdem Holding ortaklığındaki şirketin 100 bin Euro değerinde 40 adet konteynerin de en kısa zaman bölgeye gönderileceği belirtildi.

      Erdem Holding’de çalışan personellerin de 150 bin liralık maddi destek verdiği,15 kişilik  bir arama  kurtarma gönüllüsünü de bölgeye gönderildi. Personellerin kan bağışında bulunduğu ifade edildi.

      Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zeynel Abidin Erdem, “Türkiye’nin birlik olma gününde, acıları hafifletmek, yaraları bir nebze sarmak adına, bize düşen görevi yerine getirmek için çaba harcıyoruz. Afetzedelerimize destek olmak için yardım tır konvoyu Mardin OSB’den yola çıktı. Şirket genel merkezinden de vinç, iş makinesi bölgeye gönderildi. Hazırladığımız konteynerlerimiz de en kısa sürede yola çıkacak. Deprem hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılara geçmiş olsun dileklerimizle Türkiye’ye geçmiş olsun." dedi

       Devletimizin Yanındayız

   Genpa Yönetim Kurulu Başkanı Erdem, her zaman devletin yanında yer aldıklarını, devletin bekası ve milletin huzuru için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını belirterek " Yüzyılın en büyük deprem felaketinde halkımızın yaralarını sarmak için Devletimizin, Milletimizin, Sayın Cumhurbaşkanımızın yanındayız” Şeklinde sözlerini sürdürdü.

 

 

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR