?>

Midyat’ta Nasıroğlu Kır’at ile Meydanlara İndi

Mardin’in Midyat İlçesinde uzun süredir adaylığını açıklaması beklenen Şeyhmus Nasıroğlu, Demokrat Partiden başkan adaylığını açıkladı.

POLİTİKA - 2 yıl önce

Mardin’in Midyat İlçesinde Belediye Eski Başkanı Şeyhmus Nasıroğlu sessizliğini bozdu, evinin avlusunda toplanan kalabalığa hitap eden Nasıroğlu 2019 da devrettiği Midyat İlçe Belediye Başkanlığını geri almak için Demokrat Parti’den aday olduğunu açıkladı.

  Ak Parti’den istifa eden Gelinkaya Belde  Belediye Eski  Başkanı Mehmet Aksöz yaptığı selamlama konuşmasında birlik olma zamanı olduğuna vurgu yaptı.

           Midyat ilçesinin Estel kesiminde bulunan evinin avlusunda toplanan kalabalığı selamlayan Nasıroğlu, adaylık sürecinin başladığı günden beri kendisine aday olacak mısın soruları yöneltildiğini  hatırlatarak “ Evet Midyat Belediye Başkanlığına adayım. Demokrat Parti’den adayım. 2019 yılında devrettiğimiz belediye başkanlığını geri almaya geldim. Beni desteklemeye gelen çevre il ve ilçe Demokrat Parti başkan ve temsilcilerine, Midyat ilçesine bağlı belde eski başkanları ve yanımda olan hemşehrilerime teşekkür ederim. “ dedi.

        Demokrat Parti Flamaları ile süslenen beyaz bir atın önde yürütüldüğü kalabalık davul zurna eşliğinde Midyat-Estel arasındaki cadde üzerinde kortej oluşturdu. “Serok Şeyhmus” pankartı taşıyan kalabalık, seçim koordinasyon merkezine kadar yürüdü. Şehymus Nasıroğlu, SKM’de tebrikleri kabul etti. Nasıroğu “ Midyat halkı demokratik hakkını kullanacak. Biz Midyat’ın il olması için hizmete talibiz. Biz Midyat’ı Midyatlılarla yönetmek için hizmete talibiz. Midyatlıların evet demeyeceği hiçbir hizmete evet demeyeceğiz. Beni destekleye gelen, Süryani, Ezidi, Kürt, Arap, Türk  dostlarıma teşekkür ediyorum. Demokrasiden yanayız, insan haklarından yanayız, fevri davranışlardan uzak duralım. Sandıktan kim çıkarsa, halkımız iradesini kimden yana kullanırsa saygı ile karşılayacağız” şekkinde sözlerini sürdürdü.

Haftanın Öne Çıkanları

Mardin ve İlçelerinde Belediye Başkan adayları belli oldu

2024-02-06 19:27 - POLİTİKA

Ayanoğlu Yeniden Refah Parti Artuklu Adayı

2024-02-09 08:39 - POLİTİKA

Midyat’ta Nasıroğlu Kır’at ile Meydanlara İndi

2024-02-11 23:56 - POLİTİKA

Milli Piyango’da Midyat Rüzgarı

2024-02-05 22:48 - YAŞAM

Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırım ve Kırsal Kalkınma Toplantısı

2024-02-09 09:14 - EKONOMİ

Midyat’tan Başkan Şahin’e coşkulu karşılama

2024-02-10 09:20 - POLİTİKA

Fehim Adak Vefat Yıldönümünde Mardin’de Anıldı

2024-02-10 09:47 - YAŞAM

Ak Parti Mardin'de Adaylarını Tanıttı

2024-02-07 18:23 - POLİTİKA

Mardin'de 6 Şubat Depremi Anıldı

2024-02-06 13:20 - GÜNDEM

Başkan Adayı Erin, Gazetecileri Ziyaret etti

2024-02-11 04:00 - POLİTİKA

İlgili Haberler

Şahin İlhan ‘dan Toplumsal Huzur İçin Ortak Sorumluluk Çağrısı

23:50 - POLİTİKA

Kılıç’tan Netanyahu’ya Sert Tepki: “Algı Operasyonu Yapıyor”

19:13 - POLİTİKA

Başkan Hamidi’den İzmir Çıkarması: Gönül Köprüleri Güçleniyor

09:31 - POLİTİKA

Milletvekili Kılıç Halk Buluşmasında Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

09:05 - POLİTİKA

AK Parti Mardin’de Üye Sayısını Bir Yılda 13 Bin 626 Artırdı

19:46 - POLİTİKA

Günün Manşetleri

MARSU'dan Su Arızası Açıklaması: Artuklu ve Kızıltepe İçin Hızlı Müdahale

08:00 - YAŞAM

Mataracı Ailesinin Acı Günü

19:50 - YAŞAM

UMKE Personeline Afetlerde Psikososyal Destek Eğitimi

17:53 - SAĞLIK

Mardin’de Organ Bağışı ve TDİS Kullanımı Eğitimi

17:46 - SAĞLIK

GEL Derneği’nden Ekran Bağımlılığına Karşı 3 Aylık Seferberlik

17:34 - YAŞAM