SAĞLIK

21 Yılda 132 ülke gezdi Savaşa Hayır dedi

Yaşamının büyük bir bölümünü “savaşa hayır” gezisi ile geçiren Suriye Uyruklu Dr. Ahmad Jebeılı, Savaş Mağduru olarak geldiği Mardin’de fizyoterapi merkezi açtı.

21 Yılda 132 ülke gezdi Savaşa Hayır dedi
12-06-2021 11:44
12-06-2021 11:50
MARDİN

Suriye Uyruklu Dr. Ahmad Jebeılı, 21 yıl 132 ülke dolaşarak, devlet başkanları ile görüştü, sivil toplum kuruluşları ile buluştu ve tek kişilik “Savaşa Hayır”  sloganı ile dikkat çekti. Dr. Ahmad Jebeılı 21 yılın ardından, ülkesi olan Suriye’ye yerleşmek istedi, iç savaş çıkınca da Türkiye’ye geldi ve Mardin’in Artuklu İlçesinde Fizyoterapi merkezi açarak şifa dağıtmaya başladı.

        Artuklu İlçesi TEDAŞ hizmet binası arkasında Fizyoterapi Merkezi kurdu. Vergi kaydı yaptıran ve işyeri ruhsatı alan Dr. Ahmad Jebeılı, işyerini modern ve hijyenik donanımı dikkat çekiyor. 

Dr. Jdebeılı’nın yurtdışından ve yurt içinden hastaları olduğunu söyledi. Dr. Jebeılı “ 21 yıl Savaşa Hayır sloganı ile 132 devlet gezdim ve devlet başkanları ile sivil toplum kuruluşları ile görüştüm. Mücadele ettiğimiz, karşı olduğumuz savaş mağduru olduk. Şimdi de fizik tedavi merkezi açtın ve müşterilerime hizmet ediyorum.  Bana gelen müşterilerin memnuniyeti beni sevindiriyor.” Dedi.

 

 


Editor :
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR