YAŞAM

Adana Tatlarını Mardin’e taşıdı

Adana’da uzun süre restoran çalıştıran işletmeci, Adana tatlarını Biyacık Restoran ile Mardin’e taşıdı.

Adana Tatlarını Mardin’e taşıdı
28-12-2021 18:32
28-12-2021 19:24
MARDİN

          Mardin’in Artuklu İlçesi Yenişehir Sosyal Güvenlik Kurumu binası arkasında, Biyacık Restoran kapılarını müşterilerine açtı. Restoran’ın açılışını Ak Parti İl Başkanı Faruk Kılıç yaptı.

        Adana’da uzun süre restoran çalıştırdığını ifade eden İşletmeci, Adana tatlarını Mardin’e taşımaktan duyduğu sevinci dile getirdi. İşletmeci Bedia” Adana’nı kendine has tatları ve bu tatlara tutkulu olan insanların olduğuna inanıyorum. Adana tatlarını buraya taşırken, Mardin Turizmine hizmet etmeyi de hedef aldım. Adana’da bir restoranda ne varsa Biyacık’ta da aynı şeyler olacak. Mardin’deki yöresel tatlarda hissedilen eksiklikleri  Adana tatlarıyla gidereceğimize inanıyorum. Birçok yerde Adana Kebabı yapılıyor, ben diyorum ki Adana kebabını Biyacık’ta yiyin ve farkı görün. Müşterilerimize, hijyen  ve  kalitenden ödün vermeden hizmet veremeye geldik” dedi.

       Kadın eli değerse

    Restoranları  genellikle erkeklerin işlettiğine dikkat çeken Bedia “ Kadın eli değen hizmetlerin kalitesi bir başka olur. Mardin’de farkındalık yaratarak kadın işletmelerine güç katacağımıza inanıyorum.” Şeklinde sözlerini sürdürdü.


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR