YAŞAM

AVM´LERDE BAYRAM HAREKETLİLİĞİ

.RamazanRamazan Bayramı Nedeniyle Alış Veriş Merkezleri doldu taştı.

AVM´LERDE BAYRAM HAREKETLİLİĞİ
07-07-2015 07:33

              Haber:Erkan Akın  

             Mardin´de durgu olan alıveriş merkezlerindeki esnafların yüzünü Ramazan Bayramı alış verişi güldürdü. Alış veriş merkezlerindeki çocuk reyonları doldu taştı.

               Mardin´de esnafın yaşadığı durgunluğu Ramazan Bayramı alışverişi hareketlendirdi. Çocuk giyimi satan esnafların  işyerleri doldu taştı,esnafın yüzü güldü.Büyüklere hitap eden giyim mağazalarında ise durgunluk ve sakinlik is eyerini koruyor. Çocuk giyim satan mağaza sahipleri, bayramdaki hareketlilikten memnuniyetlerini dile getirdi. Aileler ise ?Çocuklarımız bayramda sevindirmek, bayrama yeni giysilerle girmesini istiyoruz. Bayramda yeni elbiseler giymek geleneğimizde var. Biz büyükler, eski giysilerle bayrama giriyoruz. Ama çocuklara yeni giysiler alıyor. Hayta pahalılığı giyime ayrılan rakamları olumsuz yönde etkiledi. Bayramı bayram gibi yaşamak zorlaştı. Ama çocuklarımıza, ne olursa olsun yeni elbiselerle bayram sevinci yaşatmaya çalışıyoruz? şeklinde konuşuyor?

           Alış veriş merkezlerindeki  çocuk giyim reyonlarındaki yoğunluğun erken başlaması, yaşanan ekonomik durgunluğu bir nebze olsun  hareketlendireceği dile getiriliyor



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR