YAŞAM

Başkan Şahin, Engelliler Derneğini Ziyaret etti

AK Partili Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Midyat Engelliler Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Başkan Şahin, Engelliler Derneğini Ziyaret etti
17-10-2021 08:21
17-10-2021 08:27
MARDİN

Midyat Engelliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yeni Başkanı Kadri Baran ve dernek üyelerince karşılanan Başkan Şahin, dernek üyeleriyle sohbet ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Başkan şahin ile Dernek Başkanı Baran, dernek faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Dernek Başkanı Kadri Baran, derneğin genel durumu ve faaliyetleriyle alakalı Belediye Başkanı Şahin’i bilgilendirdi.

Belediye Başkanı Veysi Şahin İş başına geldiğimiz günden beri her zaman engellilerin yanında olduklarını söyledi.

Başkan Şahin, “Biz iş başarına geldiğimiz günden beri engellilerimizin yanında olduk. Bunun en bariz örneği merkezi konumundaki Belediyeye ait binayı engellilere tahsis ettik. Ayrıca, hayırsever vatandaşlarımızın ve Belediyemizin katkılarıyla tekerlekli engelli sandalyeler dağıttık ve dağıtmaya devam ediyoruz. Bundan sonrada ihtiyaçlarınız ve talepleriniz Belediyemizin imkanları dahilinde karşılanmaya çalışılacaktır. Her zaman engelli vatandaşlarımıza her türlü konuda yardımcı olacağımızı bilmenizi isterim. Yeni görevinizde başarılar diler hayırlı olsun.” Diye konuştu.

Başkan Kadri Baran, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Belediye Başkanımız Sayın Veysi Şahin'in derneğimizi ziyareti bizleri ziyadesiyle memnun etti. Engellilerimizin istek ve sorunlarını dinleyerek çözümleri ile ilgileneceğini belirtiler. Çok samimi bir ortamda gerçekleşen ve üyelerin mutlu olduğu ziyaret için kendisine çok teşekkür ederiz” dedi.


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR