YAŞAM

Başkan Şahin, yeni Yıl Mesajı Yayımladı

Midyat Belediye Başkanı Şahin yeni yıl mesajında "Acısıyla, tatlısıyla, hüznüyle, mutluluğuyla bir takvim yılını daha geride bırakıyoruz. "

Başkan Şahin, yeni Yıl Mesajı Yayımladı
01-01-2024 18:31
01-01-2024 18:40
MARDİN
Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin Yayımladığı yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi;
"Her yeni yıl, yeni umutları beraberinde getirdiği gibi iyimserliğin canlandığı, sağlıklı, mutlu ve daha iyi hayat koşullarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortamı teşkil etmektedir. Ancak 2023 yılında, çevre illerimizle birlikte yoğun bir şekilde hissettiğimiz asrın felaketi olan Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat Depremi’nde sergilediğimiz dayanışma ile milletçe kenetleştik, yaraları hep birlikte sarmaya çalıştık. Kaybettiğimiz onbinlerce vatandaşımızın acısı hala yüreğimizdeyken Gazze’de Müslüman kardeşlerimizin soykırıma maruz kalması acımıza acı katmıştır.  Bu sebeple yeni yıldaki öncelikli temennimiz, her türlü afet ve beladan uzak bir şekilde huzur, barış ve hoşgörü ortamının tüm dünyada vücut bulması yönündedir. 
Aziz Milletimizin egemenliğini esas alan Türkiye Cumhuriyet’imizin 100. yılında, göreve geldiğimiz günden beri, gönül belediyeciliği şiarıyla memleketimize var gücümüzle hizmet etmeyi en asli vazife olarak benimsedik ve bu doğrultuda projelerimizi gerçekleştirip çalışmalarımızı yürüttük. 
Hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı yürütürken hemşehrilerimizden aldığımız yetki ve güç ile adil, şeffaf ve katılımcı yönetim anlayışımızı her geçen gün geliştirerek, en kaliteli hizmeti en hızlı şekilde ulaştırdık, ulaştırmaya da devam edeceğiz. 
Bu duygu ve düşüncelerle, 2024 yılının, memleketimize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur, mutluluk ve barış getirmesini diliyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR