YAŞAM

Bu da Vefa Kahvaltısı

Mardin geçmiş dönem İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Derviş, eski çalışma arkadaşlarıyla kahvaltıda buluştu

Bu da Vefa Kahvaltısı
21-10-2023 12:50
21-10-2023 13:01
MARDİN

       Mardin geçmiş dönem İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Derviş, eşi Prof. Dr. Sibel Derviş ile birlikte, sağlık ocağında görev yaptığı arkadaşlarıyla kahvaltıda buluştu. Eski günlerini ve anılarını anlatan sağlıkçılar, geçen zamana meydan okurcasına neşelendi, güldü eğlendi.

        Mardin İl Sağlık Müdürlüğünü uzun süre yapan, ardından yöneticiliği bırakarak 112 acil merkezinde doktor olarak görevini sürdüren, Dr. Mehmet Derviş, Mardin’de sağlık ocağında birlikte görev yaptığı mesai arkadaşlarıyla Mardin Öğretmen Evinde verdiği kahvaltıda buluştu. Kahvaltıya eski Sağlık Müdürlerinden Kamuran Elçi de katıldı. Dr. Derviş ve çalışma arkadaşları, çalışma dönemlerinde yaşadıkları anıları tazeledi. Duygu selinin oluştuğu kahvaltıda, anlatılan anılarla sağlıkçılar ortalığı kahkahaya boğdu.

       Dr. Mehmet Derviş, yıllar önce sağlık ocağında birlikte çalıştıkları, sağlık personelleri ile yılda bir kahvaltıda buluşmayı gelenek haline getirdiklerini söyledi. Buluşmalarda geçmişteki anılarını anlatarak özlem giderdiklerini ifade eden Dr. Derviş “ Mesleğe yeni başladığımız arkadaşlarımızla kahvaltıda buluşup, eski günlerimiz anıyoruz. Yılda bir sefer de olsa bir kahvaltıda buluşup özlem gideriyoruz.” Dedi.


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR