YAŞAM

Çöp Eşeği Haberine Açıklama Geldi

Artuklu Belediyesi Bünyesinde Çöp Toplamada kullanılan kadrolu eşeklerle ilgili sosyal medyada yer alan haber ve görüntüye, belediyeden yazılı açıklama geldi.

Çöp Eşeği Haberine Açıklama Geldi
16-12-2021 22:59
16-12-2021 23:07
MARDİN

    Sokakta bitkin düşerek çöp sandıkları altında yere yığılan, ayakları ve boynu yara bere içinde bulunan çöp toplama işinde kullanılan, eşeğin görüntüsü sosyal medyaya düştü. Olayın ardın Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, eşekleirn vbakım ve tedvaileri için talimat verdi.

     Artuklu Belediye Başkanlığındanda yazılı basın açıklaması yapıldı. Açıklamada; " Bazı basın yayın organları/sosyal medya platformlarında yer alan“Mardin’in dar sokaklarında kullanılan çöp toplayıcı eşeklere kötü muamele veaşırı yük yüklenilmesi” başlığı ile çıkan paylaşımlar/haberler ile ilgili kamuoyununbilgilendirilmesi amacıyla aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

Bahse konu görüntüler eski tarihli olup görüntülerde yer alan yaralı merkebimiz ağır yük nedeniyle değil, Merkep Barınma yerinde bulunan başka bir merkep tarafından ısırılması sonucu yaralanmıştır.

Yaralı merkebimiz zaman geçirilmeksizin Hayvan Rehabilitasyon ve Tedavi Merkezi’nde tedavi altına alınmıştır.

Merkebimizin sağlık durumu iyi olup iyileşme süreci devam etmektedir." ifadeleri kullanıldı.


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR