YAŞAM

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Fotoğraf Sergisi

Mardin Mardian Mall AVM'de 2 gün süre ile açık kalacak fotoğraf sergisi Vali Tuncay Akkoyun ve üst düzey bir katılım ile açıldı.

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Fotoğraf Sergisi
15-03-2024 04:36
15-03-2024 04:46
MARDİN

Millî Savunma Bakanlığı tarafından Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. yıl dönümüne ithafen Mardian Mall AVM'de sergilenen "Türkiye Yüzyılının Asırlık Birikimi Cumhuriyetimizin 100. Yılında Fotoğraf Sergisi"nin açılışını gerçekleştirdi. 

Mardin  Valiis ve Büyükşehir Belediye Başkanı, Cumhuriyetin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kahraman Mehmetçiklerimiz ile birlikte olduğu fotoğraflardan başlayıp Mehmetçiğin 100 yıllık bir zaman içerisinde her türlü hava ve arazi koşullarında fedakârca icra ettiği vazifelerinden fotoğrafların bulunduğu sergide çok güzel eserlerinin bulunduğunu belirterek, Mardinlileri sergiye davet etti.  Serginin açılışına , 70’inci Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Yaşar Dener, Artuklu Kaymakamı Mesut Tabakcıoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Cebrail Buğday, Şehit ve Gazi Aileleri ile öğrenciler katıldı. "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Fotoğraf Sergisi," 14-15 Mart tarihlerinde Mardian Mall AVM'de ziyaretçilere açık olacak.


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR