YAŞAM

DARGEÇİT’TE ESNAFA GENELGE TEBLİĞİ

Dargeçit Belediyesine bağlı Denetim ekibi tarafından korona virüsü nedeniyle İçişleri Bakanlığının yayımladığı “Kısmi Kapanma” konulu genelge esnafa ve işletmecilere tebliğ edildi

DARGEÇİT’TE  ESNAFA GENELGE TEBLİĞİ
16-04-2021 12:43
16-04-2021 12:48
MARDİN

Dargeçit İlçesinde Denetim ekibi, esnaf ve iş yerlerini tek tek gezerek genelge hakkında bilgilendirme yaptı. İlçede bulunan halı saha, yüzme havuzu, spor salonu, güzellik salonları, kahvehane, kıraathane ve paket servisi yapmayacak olan kafe işletmelerine 16 Mayıs’a kadar kapalı olacaklarını tebliğ edildi. Öte yandan ekipler, ramazan ayı boyunca belirli saatlerde açık kalacak ve paket servisi yapacak işletmelere MASKE+MESAJE+HİJYEN kurallarına uyulması konusunda uyarılarda bulundu.

Denetim ekibi,  “ikinci bir tebliğe kadar iş yerlerinin genelge kapsamında kapalı olacağını ifade ederek, "İşletmelerin korona virüsüne karşı tedbirli olmalarını istiyoruz. Vatandaşlarımızın devletin uyarılarını dikkate almasını istiyoruz. Eğer tebligata uyulmaz ise cezai işlem ve kapatmaları yapacağız"şeklinde açıklamalarda bulundu. 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR