MAGAZİN

Dicle Elektrik Mardin İl Müdürü muhtar ve çiftçilerle bir araya geldi

Dicle Elektrik Dağıtım A. Ş. Mardin İl Müdürü Halil Homan, Kızıltepe'de kırsal mahalle muhtarları ve çiftçilerle bir araya geldi.

Dicle Elektrik Mardin İl Müdürü muhtar ve çiftçilerle bir araya geldi
01-12-2020 20:58
Dicle Elektrik Dağıtım A. Ş. Mardin İl Müdürü Halil Homan, Mardin’in Kızıltepe ilçesinde mahalle muhtarları ve tarımsal sulama yapan çiftçilerle bir araya gelerek taleplerini ve şikayetlerini dinledi. Görüşmede biriken elektrik borçlarının yeniden yapılandırılması ve sağlanacak kolaylıklar da ele alındı.

Kızıltepe ilçesine bağlı Tosunlu ve Akdoğan mahallelerindeki muhtar ve çiftçi buluşmalarına Işıklı, Taşlıca, Dikmen, Akdoğan, Tosunlu, Büyük Boğaziye, Bozhöyük, Köprübaşı mahalle muhtarlarının yanısıra çok sayıda çiftçi katıldı. Muhtar ve çiftçilere seslenen İl Müdürü Halil Homan, Dicle Elektrik olarak çözüm ve diyalogdan yana olduklarını söyledi.""

“Borçların ödenmesinde kolaylık sağlıyoruz”

Şirket olarak sorunların çözümü için her zaman fedakârlık yaptıklarına dikkat çeken İl Müdürü Homan, çiftçilere elektrik faturalarını ödeyebilmeleri için borç yapılandırması, gecikme cezası indirimi ve taksitlendirme gibi ciddi kolaylıklar sağlamaya devam edeceklerini kaydetti.

Elektriğe dayalı tarımsal sulama yapan çiftçilerin ekonomik durumlarını bildiklerini ve bu sebeple

bu abonelere esnek davrandıklarını da ifade edem Halil Homan, Dicle Elektrik olarak hizmetlerini aksatmadan sürdürebilmeleri için mevcut borçların ödenmesi gerektiğine dikkat çekti. Homan muhtar ve çiftçilerin taleplerini de not alarak çözülmesi konusunda söz verdi.

“Kamu hizmeti olarak gördüğümüz bilinmeli”

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş İl Müdürü Halil Homan şunları söyledi: “Borçlarını ödemek isteyen abonelerimize, daha önce olduğu gibi bundan sonra da, gecikme cezası indirimi ve taksitlendirme gibi imkânlar sunacağız. Borcunu ödemek isteyen herkese kapımız açık. Karşılıklı iyi niyetli adımlar atarak mevcut sorunların çözüleceğine inanıyorum. Elektrik dağıtım faaliyetini bir kamu hizmeti olarak gördüğümüzün ve bunun sorumluluğuyla hareket ettiğimizin herkes tarafından bilinmesini isteriz.”



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR