YAŞAM

Dündar’a Genç Siyasetçi ödülü

Mardinli Genç Siyasetçi ve İş İnsanı Abdulhakim Dündar’a “Genç Siyasetçi” ödülü.

Dündar’a Genç Siyasetçi ödülü
14-04-2021 11:23
14-04-2021 11:26

     Dünya Basın Mensupları Derneği (DBMD)  her yıl düzenlediği Türkiye’nin enleri ödüllerinde, Mardinli genç siyasetçi Abdulhekim Dündar ödüle layık görüldü.

    Ülkenin Prestijine Katkı sağlayan, Dünya Basın Mensupları Derneği tarafından, İstanbul Çırağan Sarayında düzenlenen ödül törenine, siyasiler, Sivil toplum kuruluşları, sanat dünyasından

      Kurulduğundan bu yana basın, medya ve yayıncılık sektörlerinde çok sayıda başarılı organizasyona imza atarak Uluslararası Arena’da ülkemizin prestijine katkı sağlayan Dünya Basın Mensupları Derneği Başkanı  Muzaffer Tunç öncülüğünde , koronavirüs tedbirlerine uygun  10. Kuruluş yılını “Yılın EN’leri Ödül Töreni” ile Çırağan’da kutladı.

         İstanbul Çırağan Sarayı Balo Salonunda gerçekleştirilen ödül törenine birçok Bakan, Milletvekili, Vali, Kaymakam, Belediye Başkanı, Medya Sektörünün öncüleri, Ulusal, Tv Kanalı, Gazeteci, Bürokrat, Bilim Adamı, İşadamı, Sanatçı, dizi ve film yıldızı, Futbolcu, Kulüp, Vakıf ve Dernek Başkanı katılım sağladı.

        Çırağan Sarayında düzenlenen “Yılın En’leri” töreninde, Mardinli Genç Siyasetçi ve iş insanı Abdulhakim Dündar “Genç Siyasetçi” ödülüne layık görüldü.
         Abdulhakim Dündar ödülün  10 juri ve 5 Milyon Oyun ile belirlenmesinin anlamlı olduğuna dikkat çekerek “ Beni bu ödüle layık  görenlere teşekkür ediyorum. Ödülü memleketim adına gururla aldım” dedi


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR