YAŞAM

Eşbaşkanlar Amak ve Ölker’den Bayram Mesajı

Artuklu Belediyesi Eşbaşkanları Mehmet Ali Amak ve Münevver Ölker, Ramazan Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Eşbaşkanlar Amak ve Ölker’den Bayram Mesajı
09-04-2024 13:14
09-04-2024 13:16
MARDİN
Eşbaşkanlar tarafından yapılan açıklamada, birlik ve beraberlik mesajları verildi. Bayram mesajında şu İfadelere yer verildi:
“Kadim Artuklu, birlik ve beraberliğin, kardeşçe yaşamanın, farklılıkların bir bütün halinde güzelliğini yaşadığımız nadide ilçemizdir. Hoşgörü ve medeniyetin ortak yansıması olan kadim şehrimizde bir yandan Ramazan-ı şerifi uğurlarken, 31 Mart itibariyle hâkim olan bayram havasını, pekiştireceğimiz Mübarek Ramazan Bayramımızı büyük bir coşkuyla karşılıyoruz. Bayramlar barış, dostluk ve kucaklaşma duygularının en yoğun yaşandığı günlerdir. Bayramlarda kin ve düşmanlıklar unutulur, herkes birbirine el uzatır. Bayramların bu barışçıl özünün toplumsal yaşamın bütün alanlarına taşınması, eşitlik içinde bir arada yaşamanın geliştirilmesi açısından da önemlidir. Göreve geldiğimiz bu kısa süre zarfında bizleri yalnız bırakmayarak gerek yanımızda yer alan gerekse telefonla bizlere desteklerini ve tebriklerini ileten tüm halkımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Birlik ve beraberlik ruhuyla, ayrıştırmadan hep birlikte yöneteceğimiz Artuklumuzda geçireceğimiz her günün bayram havasında olması ümidiyle, demokrasi, adalet ve barış mücadelemizi her zamankinden daha fazla büyütmemiz ve güçlendirmemiz gerektiği bilinciyle, halklarımızın Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımızla kutluyoruz.”

Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR