YAŞAM

Gazeteciler Maridin Otelde İftar açtı

Artuklu İlçesinde bulunan ve tarihi yapısıyla dikkat çeken Maridin otel işlemecisi Fırat Irmak gazetecilere iftar yemeği verdi.

Gazeteciler Maridin Otelde İftar açtı
20-04-2023 17:59
20-04-2023 18:01
MARDİN

Mardin’in en tarihi otellerinden bir olan Maridin Otel, gazetecileri iftar yemeğinde buluşturdu. Otelin işletmecisi Fırat Irmak, babası Artuklu Belediye Eski Başkanı  Emin Irmak’tan işletmesini devir aldığı Mardin otelde gazetecilere iftar yemeği verdi.

 İftar yemeğine katılan Artuklu Belediye Eski Başkanı Emin Irmak, belediyecilik hizmetlerinin bir ilçe veya bir şehir için büyük önem taşıdığını söyledi.. Belediye Başkanlığı döneminde en çok tarihi doku içindeki  betonerm yapılardan rahatsız duyduğunu belirten Irmak, tarihi doku içindeki beton binaları yıkamadığı için  üzüntü duyduğunu söyledi.

 Otel işletmeciliğinin zor bir dönemeçte olduğunu vurgu yapan genç işletmeci Fırat Irmak, Mardin Turizminin gelecek vaat ettiğini, bölgede meydan gelen deprem ve sel felaketinin rezervasyonları kısmen etkilediğini söyledi.

        Turizmin Merkezi Olmalıyız

Bölgedeki olumsuzlukları Mardin turizm işletmeleri olarak fırsata dönüştürme ve Mardin’i bölgenin turizm merkezi haline getirme şanslarının olduğunu söyleyen Fırat Irmak, “bu konuda herkesin elini taşın altına koyarak kararlı bir mücadele vermesi gerekir. Zor olabilir ama  imkansız değildir” dedi


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR