YAŞAM

Güzellik Merkezinde Kadına Dair Her Şey

Ankara’da “Green Gloss” güzellik ve Cilt Bakımı salonu, güzel görünmek isteyen kadınlara kapılarını açtı.

Güzellik Merkezinde  Kadına Dair Her Şey
25-11-2021 08:33
25-11-2021 08:45
ANKARA

  

 

    Ankara’da Kızılay Semti, Selanik Cadde üzerinde modern cihazlarla donanımlı “Green Gloss”  güzellik ve cilt bakım salonu müşterilerine yeni yerinde kapılarını açtı.

    Daha önce Ata Kule ve Ankara’nın farklı semtlerinde müşterilerine hizmet veren Green Gloss, daha merkezi ve ulaşımı kolay olan yeni yerine taşındı.

                     Kurumsal Hizmet veriyoruz

    Green Gloss İşletmecisi Esra Nur İkiz, kurumsal bir anlayış ile müşterilerine hizmet verdiklerini belirterek, her kadının bakıma ihtiyacı olduğunu ileri sürdü. Bakımlı kadınların özgüvenlerin de arttığını vurgulayan Esra Nur İkiz “Kalıplaşmış ama yerinde söylenmiş bir söz var. “ Her kadın güzeldir, bakımlı kadın daha güzeldir” diye. Kadın bakımına, güzelliğine dair tüm hizmetleri herkeyse uygun kurumsal bir anlayış ile veriyoruz. Bizden hizmet alan müşterilerimiz, tanıdıklarını ve yakınlarını da alıp gelerek, memnuniyetlerini  sergiliyorlar. Yeni yerimizde yeni müşterilerimizi bekliyoruz” dedi.

                        Modern cihaz, kalite ve hijyen önceliği

     Esra Nur İki, Güzellik Merkezinde, modern cihazlar ve kaliteli ürünlerle  hijyen öncelikli, epilasyon, makyaj, cilt bakımı, altınoran kaş tasarımı, el-ayak bakımı, kalıcı oje, bölgesel incelme, kalıcı makyaj, bakım ve güzelliğe dair hizmet verdiklerini sözlerine ekledi.

   


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR