YAŞAM

Halter 4. Kademe Antrenörlük Kursu Mardin’de başladı.

Mardin’de düzenlenen Halter 4. Kademe Antrenörlük Kursu başladı.  Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda yapılan Halter 4. Kademe Antrenörlük Kursunda üst düzey Teknik taktik dersini Mehmet Yılmaz ve Ergün Batmaz verdi.

Halter 4. Kademe Antrenörlük Kursu Mardin’de başladı.
25-02-2022 12:22
25-02-2022 12:24
MARDİN

Spor dalı oyun kuralları ve Özel Antrenman bilgisi derslerini ise,  Doç. Dr. Kenan Erdağı verdi. Kursun İkinci gününde Antrenör Yetiştirme kursuna ziyarette bulunan Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürü Beytullah Birlik kursa katılan antrenörlere başarılar diledi.

Daha sonra Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü ile Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürü Beytullah Birlik, Mardin’de yapılması planlanan Halter şampiyonası için Mardin Valisi Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Mardin Valisi Mahmut Demirtaş,” Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Beytullah Birlik’in ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi

Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürü Beytullah Birlik ise, Tarihi kentimizde Halter Federasyonu tarafından düzenlenen Halter 4. Kademe Antrenörlük Kursunun Mardin’de başladığını söyledi.

Bu kapsamda Federasyon başkanımız ile birlikte Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş’ı ziyaret ettiklerini belirten Birlik,” Mardin’de yapmayı planladığımız halter şampiyonası öncesi Sayın valimizle bilgi alış verişinde bulunduk. Daha önce belirttiğim gibi ulusal ve uluslar arası şampiyona ve müsabakaların îlimizde oynanması için girişimlerde bulunuyoruz. İnşallah yapacağımız çalışmalarla birlikte ilimizin bir spor kenti olması için  önemli adımlar atmış olacağız.”şeklinde konuştu

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR