YAŞAM

Kaybolan Kız Çocuğunu Polis Köpeği Buldu

Savur İlçesine Bağlı Başkavak Köyünde kaybolan Berrak Tunç´u İz Takip Polis Köpeği Şah buldu.

Kaybolan Kız Çocuğunu Polis Köpeği Buldu
30-07-2017 13:39

            Mardin´in Savur İlçesine bağlı Başkavak ile Hisarkaya köyleri arasında kaybolan 3,5 yaşındaki Berrak Tunç´un  babası Mahsun Tunç durumu Polis ve Jandarmaya bildirdi.

          Savur İlçesinde Jandarma ve Polis Özel Harekat timleri kaybolan Berrak Tunç´u, Şah isimli  polis iz takip köpeği ile aramaya koyuldu. Özel harekat timleri, Berrak Tunç´un evdeki elbiselerini Şah isimli polis iz takip köpeğine koklatarak  küçük kızı aramaya başladı. Kısa bir süre sonra  Polis İz takip köpeği Şah, Başkavak köyü ile Hisarkaya köyleri arasında yol kenarındaki ağaçlık alanda küçük kızı  buldu. Jandarma  ve Polis Özel Harekat timleri kısa sürede bulanan kayıp kız çocuğu Berrak Tunç´u ailesine teslim etti.

      Berrak´ın babası Mahsun Tunç, kaybolan kızını kısa sürede bulan Jandarma ve Polis ekiplerine  teşekkür ederek ?Polis iz takip köpeğine, kızımı bulduğu için nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Bizi kızımıza yeniden kavuşturan güvenlik güçlerine teşekkür ediyorum. Çok mutluyuz bize bu mutluluğu yaşatanlara minnettarım? dedi.



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR