
Mardin´in Kızıltepe İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin çeşitli bölgelerinde yapılan denetimler sonucunda tarihi geçmiş 500 kilogram bayram şekeri ele geçirdi.
Kızıltepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde denetimlerini yoğunlaştırdı. Ekipler, market ve süpermarketlerde yaptıkları denetimlerde gıda ürünlerinin muhafaza edildiği yerlerin temizliği konularında kontroller yaptı. Ekiplerin yaptığı denetimlerde, tarihi geçmiş bayram şekeri ve muhtelif gıdalara rastladı. Kullanım tarihilerinin geçtiği tespit edilen 500 kilo bayram şekeri ve çok sayıda gıda maddesi toplanarak imha edildi.
Vatandaşın sağlığını hiçe sayan uygulamalara izin verilmeyeceği belirtildi. Kullanım tarihi geçmiş bayram şekeri ve gıda satan işyerleri ile ilgili tutanaklar düzenlendiği ve cezai işlem uygulandığı belirtildi.
.
Editor : HaberPanelim.com