SAĞLIK

Mardent Ağız ve Diş Sağlık Polikliniği açıldı

Mardin’in Artuklu ilçesin Mardent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, düzenlenen törenle faaliyetine başladı.

Mardent Ağız ve Diş Sağlık Polikliniği açıldı
21-10-2021 17:23
21-10-2021 17:26
MARDİN

Muayenenin ücretsiz olduğu Mardent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Karayolları Arkası Kültür Caddesi Tandoğan Pastane Altı Okan Ap No: 1’de faaliyet gösterecek.

Mardin’de faaliyet gösterecek olan Polikliniğin açılış törenine Artuklu Belediye Başkanı Abdulkadir Tutaşı, Siyasi parti ilçe yöneticileri, Meclis üyeleri, Oda ve STK yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

MUAYENELER HALKA ÜCRETSİZ

Estetik diş hekimliği, Tedavi, Endotonti, Protez, İmplantoloji,Diş eti hastalıkları, Ortodonti ve Çocuk Diş hekimliği branşlarında hizmet verecek olan Mardent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Diş Hekimi Yusuf Yukuş, “Öncelikle diş polikliniği olarak açıldığımız için tüm ental tedavileri yapacak durumdayız. İmplant olsun, ortadenti olsun bunları yapacak durumdayız. İleri cerahi teknikleri ile cerahi müdahaleleri yapacak durumdayız. Uzman kadromuzla Mardin halkının hizmetindeyiz. Oralite dediğimiz ağız boşluğu iç organlara açılan boşluk olduğu için hijyen açısından çok önemli. Hastalığın başlangıç olarak ağızda başlamasından sonra diğer sistemlerde rahatsızlık baş göstermektedir. Bu sebepten ötürü yılda en az iki defa diş hekimi kontrolüne gelmelerini tavsiye ediyoruz hastalarımıza ve rutin bakımlarını yapmaları gerekmektedir. Tedaviler aksatıldığı zaman daha ileri daha maliyetli problemlere yol açıyor. Muayenelerimiz ücretsiz olduğu içi halkımız rahatlıkla gelebilir. Poliklinik olarak açıldığımız için ileri teknoloji cihazlara sahibiz ve bu poliklinik şartlarında bütün dental tedavileri yapabilecek kapasitedeyiz. Halkımızın buna ihtiyacı olduğu için biz bu polikliniği açtık. Bu sayede halka daha iyi hizmet verebileceğiz. Bugün bizi yalnız bırakmaya tüm Mardin halkına teşekkür ediyorum” dedi.

ALT YAPISI MARDİN’İN EN İYİ POLİKİLİNİĞİ

Mardent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Diş Hekimi Ramazan Ablay, “Bütün Mardin Halkını bekliyoruz, bu güzel sağlık merkezini açmamızın sebebi sağlık alanında hizmet vermek. Ağız ve diş sağlığı vücudun tüm sistemi ile alakalı bir durumdur. Kalp, mide ve daha farklı sistemler ilişkilidir. Bu yüzden diş sağlığı olmadan sistemimizin sağlıklı olduğu düşünülemez. O yüzden aksatmadan yılda en az iki defa diş hekimi kontrolüne gitmeyi tasfiye ediyorum. Halkımızı teşvik etmek amacı ile muayenelerimiz ücretsizdir. En büyük sıkıntımız son rateye gelmeden halkımızın bize başvurmamasıdır. Son durumda geldiğinde ise maalesef elimizden bir şey gelmiyor. Yılda en az iki sefer diş kontrollerini yaptırmalarını tavsiye ederim. Alt yapısı itibarı ile tüm hastalara cerahide ortadontide yardımcı olabilecek durumdayız. Mardent ailesi olarak açılışımıza katılan herkese teşekkür ederim” diye konuştu.


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR