YAŞAM

Mardin’de Atatürkçü Düşünce Derneği Temsilciliği Kuruldu

ADD Mardin Temsilciliğini 30 Ağustos Zafer Bayramının yıldönümünde alan Mehmet Sıraç Derin, Cumhuriyet Alanında bulunan Atatürk Anıtını ziyaret etti, esnaflara Atatürk posteri dağıttı.

Mardin’de Atatürkçü Düşünce Derneği Temsilciliği Kuruldu
02-09-2021 07:23
02-09-2021 07:28
MARDİN

Atatürkçü Düşünce Derneğinin temsilciliğine atanan Mehmet Sıraç Derin, Türkiye’nin en geç temsilcisi unvanına sahip. Çalışmalarına annesini Anıtkabir’e götürerek başlayan Derin, temsilciliğini almaya 30 Ağustos Zafer Bayramına denk getirmenin ayrı bir anlam taşıdığını söyledi.

         Mardin’de CHP Kadın Kolları Başkanı Aygül Kılıç’ın temsilci yardımcılığını yaptığına dikkat çeken Derin, “ Yerimizi hazırladık, yakında üye kayıtlarımıza başlayacağız. Mardin ve ilçelerinde yoğun bir ilgi var. Yakın zamanda kuruluşumuzu üye kayıtlarımızla güçlendirerek çalışmalarımızı hızlandıracağız.  ADD nin olmaması biz vatansever ve  Atatürk’ü seven vatandaşlar için bir eksiklikti. Atatürk sevdalılarına kapılarımız açık. Herkesi üye olmaya ve ülkenin demokratik düşüncesine katkı sunmaya davet ediyoruz. Sosyal, kültürel ve bilimsel etkinliklerle hizmetlerimizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR