YAŞAM

Mardin’de Dostlar Buluşması

Mardin’de Dostlar Buluşması Mardin’de Ak Parti İçin Çalışmalarını sürdüren İçişleri Eski Bakanı Muammer Güler, Artuklu Kervansaray’da verilen yemeğe katıldı. Toplu fotoğraf çektirimken ,”Bu da dostlar Buluşması Fotoğrafı olsun” dedi. Mardin’de bir haftadan beri kamp kuran ve belli aileler ile ilçe ilçe dolaşarak, Ak Parti seçim çalışmalarına destek veren ve esnaf ve hemşerilerinin desteğini isteyen İçişleri eski bakanı Muamme

Mardin’de Dostlar Buluşması
13-05-2023 10:46
13-05-2023 10:50
MARDİN

        Mardin’de bir haftadan beri kamp kuran ve belli aileler ile ilçe ilçe dolaşarak, Ak Parti seçim çalışmalarına destek veren ve esnaf ve hemşerilerinin desteğini isteyen İçişleri eski bakanı Muammer Güler, Artuklu Kervansaray’da, Sabahattin Evrensel tarafından verilen yemekte dostlarıyla buluştu. Yemeğe Ak Parti2. Sıra Milletvekili Adayı Muhammed Adak da katıldı.

       Sabahattin Evrensel ’in verdiği yemeğe, Bakan Güler’in ve Evrensel ‘in yakın dostlar katıldı. Samimi bir havada ve sohbet ortamında geçen yemekten önce hatıra fotoğrafı çekildi.

Muhammet Adak yemeğe gelenlerle tek tek ilgilendi, hal hatır sordu.

       Dar bir katılımla verilen yemekte, siyasetten çok dostluk sohbetleri yapıldı. Sabahattin Evrensel “Gönlümüzde hala bakanlığı devam eden Muammer Güler ve babasının hatırası olarak gördüğümüz Muhammed Adak için verdiğimiz yemeğe yakın dost ve akrabalarımızı da davet ettik.” Dedi

       Eski Bakan Güler yapılan çalışmaların semeresini vereceğine inandığını belirterek, her gelişmenin ülkenin yararına ve hayrına olması dileklerinde bulundu. Çekilen hatıra fotoğrafı için Güler’in “ Bu da dostlar buluşması fotoğrafı olsun” demesi yemeğe katılanların samimiyetini ortaya koydu.

      .


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR