YAŞAM

MARDİN’DE NEVA OUTLET AÇILDI

Dünya Markalarını müşterileriyle buluşturmayı hedefleyen Neva Outlet Mardin’de açıldı.

MARDİN’DE NEVA OUTLET AÇILDI
16-03-2023 11:01
16-03-2023 11:10
MARDİN

Giyimden ev tekstiline aralarında çok sayıda dünyaca ünlü markanın bulunduğu 60’ın üzerinde markaya ev sahipliği yapan Neva Outlet, iddialı fiyatlarla Mardin’de hizmete açıldı. Giyim ve kaliteye dair çok sayıda ürünü bünyesinde barındıran Neva Outlet, kapılarını sade bir törenle müşterilerine açtı.

      Kadın ve  erkek  giyim reyonları yanında, ayakkabı, çanta, çocuk grubu ile ev tekstil ürünlerinin yer aldığı Neva Outlet dünyaca ünlü markaları Mardinlilerle buluşturuyor. 

        Yalım Mahallesi KYK Kız Yurdu altında 3 bin 500 metrekare alana kurulan Neva Outlet, Mardin’in giyim tarzına yön verme noktasında oldukça iddialı.

      Neva Outlet, işletmeci ve sahipleri,  Mardinlilerin uzun yıllardır beklediği dünyaca ünlü markaları kadim kente getirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını dile getirdi. Kaliteden ödün vermemenin hedeflendiği Neva Outlet  Mağazasında, da bir birinden  kaliteli ürünler uygun fiyatlarla satıldığına dikkat çekiliyor

         Birçok önemli ve seçkin markanın ürünlerinin de yer aldığı Neva Outlet’in açılışı 11 il'de yaşanan Deprem nedeniyle sade bir törenle gerçekleştirildi


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR