YAŞAM

MARDİN İL BAŞKANI VAHAP ALMA’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

MARDİN İL BAŞKANI VAHAP ALMA’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
26-06-2023 11:06
26-06-2023 11:08
MARDİN

İl Başkanı Vahap Alma mesajında, “Bayramlar birlik ve beraberliğin, merhamet ve sevginin, dostluk ve kardeşliğin en fazla hissedildiği yegâne günlerin başında gelmektedir. Manevi değerleri içinde barındıran, dinimizin en anlamlı günlerinin başında gelen bayramlar kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendiren önemli günlerdir. Bizi biz yapan rahmet pınarlarıyla içimizi dolduran, merhamet ve yardımlaşma duygularımızı kabartan, manevi iklimiyle gönüllerimizi kuşatan bayramlarımızdır. Bu bağlamda bayramı bayram havasında… Anne, baba, dost ve akrabalarla bir arada olacağımız güzel günler geçirmenizi diliyorum.”

İl Başkanı Vahap Alma mesajının devamında, “6 Şubat Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin yararlarını hamdolsun devletimizle birlikte sarmaya devama ediyoruz. Mübarek Kurban Bayramı vesilesiyle depremden etkilenen vatandaşlarımızı da unutmayarak onlara kol kanat olup morallerini yüksek tutmaya özen göstermeliyiz. Deprem de vefat eden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı olanlara da acil şifalar diliyorum.”

DÜN NE YAPMIŞSAK BUNDAN SONRA DAHA FAZLASINI YAPACAĞIZ

“Bizler günün her anını vatandaşlarımızla geçirmeye onların dertleriyle hemhal olmaya çalışıyoruz. İlimizin her bir köşesine hizmet götürmek, halkımızın olası sıkıntılarını gidermek için elimizden gelen her imkânı kullanmaya çalışıyoruz. Tarihi ve turistik konumu olan kadim İlimiz Mardin’in daha huzurlu ve refah düzeyinin daha da ileriye taşınması için bundan sonra da çalışmalarımız devam edecektir. AK Parti olarak dün ne yapmışsak, yarın daha fazlasını yapacağımızı belirtmek istiyorum. İnşallah bayram boyunca da vatandaşlarımızla bir arada olmaya özen göstereceğiz. Bu duygularla tüm hemşerilerimin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum.”

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR