YAŞAM

Mardin Sevdalısı Gazeteci

Gazeteci-Yazar ve Fotoğraf Sanatçısı Lütfi Özgünaydın 20 yıl aradan sonra tekrar Mardin’e geldi.

  Mardin Sevdalısı Gazeteci
29-11-2021 17:52
29-11-2021 17:55
MARDİN

          Mardin Fotoğraflarını albümleştiren, Türkiye’nin çeşitli yerlerinde Amerika Birleşik Devletlerinde sergileyen Gazeteci-Yazar ve fotoğraf Sanatçısı Lütfi Özgünaydın, 20 yıl aradan sonra tekrar Mardin’e geldi, fotoğraf çekimi yaptı.

        Mardin Fotoğraf ve Sanat Derneğinde  bir sunum yapan Özgünaydın, Mardin’e sevdalı olduğunu, her fırsatta büyülü şehire gelerek fotoğraf çekmeyi arzuladığını söyledi. Genç fotoğrafçılara bir söyleşi ve sunum yapan Özgünaydın “ Fotoğraf sanatçıları ve fotoğraf sevenler için Mardin eşi bulunmaz bir şehir. Ben 20 yıl önce Mardin fotoğraflarını albümleştirdim. Yakın zamanda 4. Baskısını yapacağım. Mardin fotoğraflarını İstanbul, İzmir ADB ‘de sergiledim büyük ilgi gördü. Ömrümüzün son deminde tekrar Mardin’e gelmenin ve fotoğraf çekmenin mutluluğunu yaşıyorum” Bu şehrin değerlerine sahip çıkın lütfen” dedi.

       Özgünaydın, kitaplarını ve fotoğraf albümünü Dernek Başkanı Latif Sakız için imzaladı. Başkan Sakız, Özgünaydın’ın tecrübelerinden yararlandıklarını belirterek “Sunum ve söyleşi için gazeteci-yazar ve fotoğraf sanatçısı Özgünaydın hocamıza teşekkür ediyorum “ dedi.

     Sakız, Özgünaydın’a ziyaretinin anısına teşekkür belgesi verdi.

   


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR