YAŞAM

MOKİD Başkanından, Gazeteci Çelik’e plaket

Mardin Ortak Kadınlar İşbirliği Derneği Başkanı Hülya Çelebioğlu, faaliyetlerine haber desteği veren Gazeteci Mehmet Çelik’e plaket verdi.

MOKİD Başkanından, Gazeteci Çelik’e plaket
04-10-2023 22:15
04-10-2023 22:18
MARDİN

Mardin’de Kurduğu Ortak kadınlar işbirliği Derneği çatısı altında, toplumsal cinsiyet eşitsizliğine dayalı her türlü şiddetle mücadeleyi hak temelli bir perspektif ile yürütmeyi amaç edinen Hülya Çelebioğlu, AB destekli projelerle, kadın ve kız çocuklarının güçlenmesi ve eşit fırsatlara ulaşmasını sağlamak için gayret gösterdi.

   Çalışmalarını kampanya, araştırma, eğitim lobi çalışmaları ile destekleyen Hülya Çelebioğlu, çok sayıda kadın ve kız çocuğunun hayatına dokundu.

    Çelebioğlu çalışmalarını gazeteci sorumluluğunda haberleştiren Mardin Söz Gazetesi Sahibi Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu ve Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik’e plaket verdi.

     GGF Başkanı Çelik “ Gazeteci olarak görevimizi yaptık. Takdirle izlediğim ve takip ettiğim bir proje idi. Kadına ve kız çocuklarının yaşamına dokunan bir çalışma. Hülya hanımın duyarlılığına teşekkür ediyorum” dedi.


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR