YAŞAM

Mova´da, Kadınlar Bowling Oynadı

Bölgenin buluşma noktasın ve Mardin´in prestij projesi Movapark 8 Mart etkinliklerine 4 Mart´ta başladı.

Mova´da, Kadınlar Bowling Oynadı
07-03-2017 12:04

       Mardin- Kızıltepe Karayolu üzerinde bulunan ve Markaları bünyesinde barındıran Movapark Yaşam  ve Alışveriş Merkezi, müşterileri için düzenlediği etkinliklerle de dikkat çekiyor

        8 Mart Dünya Kadınlar Gününü bir dizi etkinlik ile kutlayan Movapark yöneticileri kadınlararası Bowling müsabakası düzenledi. Yarışmaya katılan kadınlar hayatlarında ilk defa bowling topunu ellerine aldıklarını söyledi.

                Movapark Genel Müdürü N.Nazli Özdemir ve Pazralama Müdürü Elif Erdoğan ? Özel günlerin ve etkinliklerin samimiyetle gerçekleştiği Movapark birlikteliğini sürdürüyoruz. İlk olarak Radyo Zergan canlı yayınıyla 4 Mart Cumartesi günü misafirlerimize sürpriz bir yarışma ile ağırladık. Canlı yayında yapılan eğlenceli yarışmalarda kadın ve gençler sürpriz hediyeler kazandı. Avm zemin katta konumlandırılan ?Kadın Dilek Geçidi´ni? ilgi çekti. 5 Mart Pazar günü Kızıltepe Kaymakamlığı Aile Destek Merkezi kadın çalışanları ile özel bir kahvaltı yapıldı. Kahvaltı sonrası kadınlar ile bowling turnuvası düzenlendik. Keyifli dakikalar geçiren kadınlar oldukça mutlu oldu.

          Aynı gün ünlü astrolog Rezan Kiraz konuğumuzdu. Saat 15.30´da sevenleri ile buluşan astrolog yazar Rezan Kiraz´a ilgi büyüktü. Kadınlar Günü´ne özel Mardin´e gelen Rezan Kiraz ?Mardin harika bir şehir, burada yaşayanlar çok şanslı olmalı?dedi.2017 burç yorumlarıyla tüm misafirlerimizin ilgi odağı olan Rezan Kiraz burçlar hakkında bilgi vererek misafirlerimizi heyecanlandırdı.

           En güzel notlarını bizimle paylaşan kadın misafirlerimizi 8 Mart´ta sürpriz bir yarışma bekliyor. Amacımız müşterilerimize eğlenceli bir sosyal yaşam alanı yaratmak, alışveriş yaparken eğlenmelerini de sağlamaktır? şeklinde konuştular.

 

     

 

 



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR