YAŞAM

MOVAPARK´IN MERCEDES´İ TALİHLİSİNİ BULDU

Movapark Genel Müdürü Nazlı Özdemir,? sosyal ve yaşama renk katan etkinlikler devem edecek?

MOVAPARK´IN MERCEDES´İ TALİHLİSİNİ BULDU
23-09-2017 23:09

Movapark Genel Müdürü Nazlı Özdemir, ziyaretçileriyle bir sadakat bağı oluşturduklarını, bu bağı daha da güçlendirerek yollarına devam ettiklerini söyledi.  Ziyaretçileri için 2017´de birbirinden farklı etkinlik ve kampanyalar düzenlediklerini ifade eden Özdemir, ?AVM Mardin´in buluşma noktası haline geldi? dedi.

Özdemir?Sürekli yenilenen yeni markaları ile dikkatleri üzerine çeken,  Movapark AVM sosyal alanlarıyla, modern çocuk eğlence merkezi ve birbirinden keyifli etkinlikleri ile alışverişten öte bir yaşam merkezi. 2012´den beri ziyaretçilerini heyecanlandıran ve keyifli alışverişin zeminini oluşturan AVM yeni kampanyasının çekilişini 23 Eylül Cumartesi saat 15.00´te yaparak 9. araç talihlisini buldu. Mardin 2. Noteri huzurunda ve ziyaretçilerin katılımına açık olarak gerçekleşen çekiliş Best FM´in pozitif ve sevilen yüzü Yasemin Şefik sunumuyla yapıldı. Samimi ve içten duruşuyla Yasemin Şefik çekiliş heyecanını keyfe dönüştürdü.

1 Haziran 2017´de başlayan her 100.-TL ve üzeri alışverişe çekiliş hakkı verilen  ?Movapark´tan Mercedes Size Yakışır? kampanyası 19 Eylül 2017 tarihinde sona erdi.

66 bin 749 katılımın olduğu kampanyanın talihlisi 065329 kupon numarasıyla Sedat Koçhan oldu? şeklinde konuştu.

 

 



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR