YAŞAM

Mühürlenmiş Fotoğraf Sergisi

Fotoğraf Sanatçısı, İlke Coşkuner, İlknur Baltacı ve Liane Bencuya, “Mardiven ve Mühürlenmiş Fotoğraf” sergisi sanat severlerin beğenisine açıldı

 Mühürlenmiş Fotoğraf Sergisi
16-09-2023 23:23
16-09-2023 23:27
MARDİN

   Haber:Mehmet Çelik      

 Mardin’de bulunan Uluslararası Tasarım Vakfı Sanat Galerisinde sergilenen fotoğraflar, farklılık ve hikayeleri dikkat çekti.

        Sanat Galerisinde bir ay süre ile açık kalacak sergide, fotoğraf sanatçılarının ortak çalışmalarının yanı sıra ferdi eserleri de dikkat çekiyor. Her fotoğrafın ayrı bir hikayesinin bulunduğuna vurgu yapan sanatçılar, yaşamlarından kesitler, hatıra ve yaşanmışlıklarını bilgisayar ortamında fotoğraflar üzerinde ekeylemeler yaparak, yeni hikayeler oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

 Sergiyi gezenlerin, fotoğraflarda kendilerinden bir şeyler bulabileceklerini, fotoğrafın gerçek hikayesinden ziyade ziyaretçinin yeni hikaye oluşturmasına imkan sunduklarını belirten İlke Coşkuner “Fotoğrafa farklı bir bakış açısı kazandırmaya çalıştık. Her fotoğrafın bir anısı, hatırası ve hikayesi var. Sergiyi gezen sanatseverlerin de fotoğraflarda kendilerine dair bir şeyler bulacaklarına ve kendi düşünsel hikayelerini oluşturabileceklerine inanıyoruz” şeklinde konuştu.

        Açılışını Uluslararası Tasarım Vakfı Başkanı Nihat Erdoğan’ın yaptığı Mühürlenmiş Fotoğraf Sergisi 15 Ekim’e kadar açık kalacak.

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR