YAŞAM

MARDİAN AVM'DE KADIN OLMAK FOTOĞRAF SERGİSİ

Fotoğraf Sanatçısı Fırat Kıztanrı 8 Mart Emekçi Kadınlar günü anısına kadın fotoğraflarından oluşan 22 eserini sergiledi

MARDİAN AVM'DE KADIN OLMAK FOTOĞRAF SERGİSİ
08-03-2024 22:03
08-03-2024 22:09
MARDİN

Fotoğraf sanatçısı Fırat Kıztanrı 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününe dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak adına Türkiye’nin çeşitli yörelerinde çektiği birbirinden güzel 22 fotoğrafını, Mardian AVM’de sergiledi. Sergi yoğu ilgi gördü.

Ulusal ve uluslararası alanda çok sayıda ödül sahibi olan fotoğraf sanatçısı Fırat Kıztanrı, katıldığı yarışmalarda derece ve sergileme aldı. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle farkındalık yaratmak ve kadınlara işlenen şiddete dikkat çekmek için, kadın temalı 22 fotoğrafını sergilediğini söyleyen Kıztanrı “ Kadının toplumun her kesiminde yerini alması gerektiğine inanıyorum. Yönetimde, idarede ve siyasette kadına eşit şartlarda yer alma imkanı sağlanırsa, ülkede sorunların çözüme kavuşacağına ve toplumda saygınlığın artacağına inanıyorum. Farkındalık yaratmak ve kadına şiddete dikkat çekmek adına farklı bölgelerde çektiğim 22 fotoğrafımı sergiledim.” Şeklinde konuştu.

 Fotoğraf sanatçısı Kıztanrı, serginin yoğun ilgi çekmesinden duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR