YAŞAM

Ölümüne Atladı

Adıyaman’da 17 yaşındaki bir genç kız AVM’de ölümüne atladı:

 Ölümüne Atladı
07-05-2022 07:42
07-05-2022 07:45
ADIYAMAN

Adıyaman’da bulunan AVM’nin içerisinde,  bir genç kız ikinci kattan kendini atarak intihar etti. Polis ekipleri konu ile ilgili soruşturma başlattı.

     Alınan bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Yeni Sanayi Mahallesinde meydana geldi.İddiaya göre 17 yaşında olduğu öğrenilen H.K  AVM’nin 2. Katına çıkıp cam korkulukların ardına geçip atlayarak intihar etti.

        Önlem Alınmayan AVM’ye tepki

        Adıyaman için devasa bir AVM’nin cam korkuların arkasına file taktırmaması ise  tepki çekti. Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya,  olası faciayı önlemek adına takılması gereken filelerin takılmamasının bir gencin  hayatına mal olduğuna dikkat çekerek  “Ben şimdi sorarım bu ölümün sorumlusu kim ?” dedi.

      Ölümüne atlayan genç kızı gören vatandaşlar,  112 Acil ihbar hattını arayarak durumu bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptıkları ilk müdahalenin ardından en yakın olan Park Hospıtal hastanesine ambulansla kaldırıldı. 

      Hastanede doktorlar  tüm müdahaleleri sonuç vermedi. H. K hayatını kaybetti. Genç kızın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adıyaman 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

       Konu İle ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

 

 

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR