SAĞLIK

Saldırıya Uğrayan Doktora Basından Destek

Saldırıya Uğrayan Dahiliye Uzmanı Dr. Bayram Yıldız’a gazetecilerden destek geldi.

Saldırıya Uğrayan Doktora   Basından Destek
23-12-2021 21:53
23-12-2021 21:56
MARDİN

         Mardin’de bulunan Park Hastanesi  Doktorlarından Dahiliye Uzmanı Dr. Bayram Yıldız,  daha önce ilaç yazdığı bir hastasının oğlu tarafından saldırıya uğradı. Emniyette ifade veren öğretmen M.D, annesine yanlış ilaç yazdığı için doktoru darp ettiğini ve pişman olduğunu söyledi. Uz. Dr. Bayram Yıldız, hastaya tedavisine uygun ilaç yazdığını, tedavinin olumlu cevap verdiğini bir süre sonra, hastanın oğlu tarafından darp edildiğini, davacı olduğunu bildirdi.

     Saldırıya uğrayan Uz.Dr. Bayram Yıldız’ı Mardin Güneydoğu Anadolu Gazeteciler ve Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik ve Küresel Gazeteciler Konseyi İl Temsilcisi Adnan Avuka ziyaret etti. Gazeteciler “ Sağlık çalışanlarına karşı gelişen şiddet olaylarını kınıyoruz. Size geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak, şiddete karşı duruşumuzu ve mağduriyetinize dikkat çekmek istedik. Şiddetin her türlüsünü kınıyoruz” şeklinde konutular.

       İl Sağlık Müdürü Uz.Dr. Saffet Yavuz, Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Arıkan ve ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek olaydan duyduğun üzüntüyü dile getirdi ve saldırıya uğrayan doktora geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

        Hastane yönetiminin de ziyaret ettiği Doktor Yıldız, görevinin başında olduğunu ve hastalarını tedavi etmeye devam ettiğini söyledi


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR