Anadolu Şehit Aileleri, Gazileri ve Güvenlik Korucuları Vakfı (AŞAV) Mardin Şubesi ile Tokat Şubesi tarafından Anneler Günü dolayısıyla anlamlı bir program düzenlendi.
AŞAV Genel Başkanı Ziya Sözen’in öncülüğünde; Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin ve Midyat Kaymakamı Mehmet Kaya’nın destekleriyle gerçekleştirilen programda, Tokat ve Mardin’den gelen şehit anneleri Midyat Polis Evi’nde bir araya geldi.
Duygu dolu anların yaşandığı programda şehit anneleri hem kaynaşma imkânı buldu hem de Anneler Günü vesilesiyle düzenlenen çeşitli etkinliklerle ağırlandı. Programa Midyat Kaymakamı Mehmet Kaya, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Deniz, İlçe Emniyet Müdür Vekili Murat Süzen, Mardin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Abdulbaki Ete, Artuklu Sosyal Hizmet Merkezi İlçe Müdürü Abdullah Doğan ile çok sayıda şehit ve gazi dernek başkanı katıldı.
Program kapsamında şehit annelerine çeşitli hediyeler takdim edildi. Katılımcılar, vatan uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerin emanetleri olan annelere minnet, vefa ve şükran duygularını dile getirdi.
AŞAV Mardin Şube Başkanı Muhammed Demirel, şehit ailelerinin her zaman baş tacı olduğunu belirterek, “Şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli annelerimizin yanında olmak, onların hayır duasını almak bizler için en büyük onurdur. Bu anlamlı programa destek veren ve katılım sağlayan herkese teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Editor : Mehmet ÇELİK