MAGAZİN

SİNANOĞLU MİDYAT KAYMAKAMINI ZİYARET ETTİ

AK PARTİ MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ALİ SİNANOĞLU SİYASET YAPMAYA DEĞİL, HALKIMIZLA KUCAKLAŞMAYA, SORUNLARINI DİNLEMEYE VE ÇÖZÜM BULMAYA GELDİK?

SİNANOĞLU MİDYAT KAYMAKAMINI ZİYARET ETTİ
07-11-2013 10:30

           Mardin`in ilçelerini, mahalleleri ve kırsal alandaki köy ve mezralarını ziyaret eden Sinanoğlu, bu günde Midyat  İlçe Kaymakamı Oğuzhan Bingöl'ü makamında ziyaret etti.   

             Midyat İlçe Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, Sinanoğlu`nun Mardin'e geldiği günden beri billboardlarda tanıtım ve mesajlar içeren sloganlarla tanıtım çalışmaları takip ettiklerini  belirterek, Sinanoğlu'nun afişlerdeki fotoğraflardan çok daha genç bulduğunu söyledi. Kaymakam Bingöl 'Billboardlardaki fotoğraflarınızdan en az  5 yaş daha küçük gösteriyorsunuz. Bu kadar genç birini beklemiyordum. Türkiye`nin 10 yıldan bu yana kat ettiği gelişmişlik seviyesini aklı selim ve iyi niyetli herkes görebiliyor. Sizi çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Bugün karşımda sizinle bölgemizin, suyudur, cadde ve parke taşları ile ilgili konuşmuyoruz. Çünkü devlet olarak bunları genel anlamda gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bu nedenledir ki biz daha müreffeh bir geleceği nasıl inşa ederiz konularını konuşuyoruz. Bu da Türkiye olarak bölge olarak çok güzel mesafeler kat ettiğimizi gösteren en gerçekçi söylemlerdir. Yeni kurulacak sivil toplum örgütü olan her kesimi birleştirecek  demokratik temsil meclisi  projenizi konuşuyoruz, buda bölgeyi ne kadar iyi analiz ettiğinizin belirtisidir. Halkımızı bolca ziyaret edip onları anlamak kazanmak lazım. Sizde de bunu görüyorum.İstanbul'dan gelen bir aday adayı olmanız ise bir dezavantaj değil bilakis avantaj olarak ben bunu görüyorum. Çünkü metropol yaşantısının standartlarını iyi bildiğiniz için İstanbul'dan buraları analiz edebilen birinin ufku açıktır bu vizyonu ve kaliteyi buralarda hizmete yansıtacağınıza inanıyorum' dedi.
            Mardin Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ali Sinanoğlu ise   'Bende bunları görebilen ufku açık bir devlet adamıyla bu konuları konuşmaktan son derece haz alarak sohbet etme imkanı bulduğum için şahsınıza teşekkür ediyorum. Biz her şeyin merkezine insanımızı koyduk. İnsana hizmet için çıkmış olduğumuz bu yolda Türkiye genelinde AK Partimizin ilk meşaleyi yakan aday adayı olarak 'erken kalkan yol alır' ata sözüyle ata diyarına bilgi ve birikimlerimizi aktarmaya geldik. Fakat şunu gördük ki insanımızın geçmişte yaşadıklarının izlerini silmek için çok ciddi çalışmalar yapmamız gerektiğini, kendimden bedeller ödeyen  bir bölge insanı olarak  onların ruh halini  psikolojilerini gözlerinin içerisine baktığımda anlayabiliyorum. Ve bu yüzdende iki ayı aşkın süredir kırsal ağırlıklı olarak ziyaretler gerçekleştirdik, onların dertleriyle dertlendik duygularına tercüman olmaya çalıştık. Mesajları doğru verdiğimize inanıyorum ki her yerden davetlerin ardı arkası kesilmiyor ve bugün sosyal medya üzerinden 10 binlerce genç mesajlar atıp konuşmak görüşmek istiyor. bu çalışmaların neticesinde de bölgede taşların yerine oturacağına inancım tamdır çünkü Allah C.C hiçbir gayretin karşılığını boşa götürmeyecek kadar adaletlidir. zaten bu davaya inanmasaydık bu samimiyet olmasaydı bugünkü duruma gelmezdik. Yaşlısı, genci, esnafı, vatandaşı, zengini, fakiri ayırım yapmadan her kesime ulaşmaya çalıştık. Her gittiğimiz yerde yolda görenler şaşırıp sevgi gösterisinde bulunuyorlar, biz siyaset yapmaya gelmediğimizi, halkımıza ilk günden söyledik. İçimizdeki içtenliği, samimiyeti onlara dokunarak ifade ediyoruz. Fark ederseniz ki sizinle de siyaset yapmıyor, nasıl çözüm üretiriz diye konuları konuşuyoruz' şeklinde konuştu.

   Sinanoğlu'nun İlçe Kaymakamı Oğuzhan Bingöl'ün ziyareti samimi bir hava içerisinde geçti.



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR