YAŞAM

Türk Chopper MK Mardin il temsilciliğini kurdu

Türkiye`nin ve Avrupa'nın en büyük yerel chopper kulübü Türk Chopper MK Mardin il temsilciliğini kurdu.

Türk Chopper MK Mardin il temsilciliğini kurdu
24-05-2014 11:08

Türkiye`nin heryerinden onlarca Türk Chopper pilotu motosikletleriyle 24 Mayısta Mardin sokaklarında olacak .

Kuruluşu 19 mayıs 2007 olan ve İzmir`de temelleri atılan  Türk Chopper Motosiklet Kulübü  gün geçtikçe büyüdü ve aynı tip motosiklet kullanıcılarını Yelek kardeşliği adı altında bünyesine katarak 27 ilde temsilciliğini açtı.Uluslar arası bir kulup olan Türk Chopper Motosiklet Kulübü  başta Almanya olmak üzere tüm Avrupa'da örgütlenmesine devam etmekte. Sayıları her geçen gün artan 1000'i gecgin yelekli Türk Chopper üyeleri ise, Kulübün adını Türkiye`nin en büyük Chopper kulübü olarak lanse edilmesini sağladı.

Genel Başkan Ali Rıza Uygur`un da belirttiği gibi tamamen motosiklet sürücülerinin kardeşliğine inanan ve  bu yolda ilerleyen topluluk tüm halkı, tüm motosiklet hacimlerini ve markalarını kucaklayan bir kulüp olma ilkesiyle, her türlü hava ve yol şartlarında güvenli toplu sürüşü özendirme, destekleme ve gereken eğitimleri sağlama amacıyla sayısız organizasyona imza atmıştır.

Mardin'e en yakın il kuruluşu olan Gaziantep ilinin yardımları, Gaziantep İl Başkanı Beşir Argan`ın desteğiyle Türk Chopper Mardin Temsilciliği İl temsilcisi TCMK Pilotu Oğuzhan Karamık ve yardımcıları Mustafa Coşgun,Yarcan Mutlu  tarafından, Gaziantep Türk Chopper Pilotlarının katılımıyla 24 Mayıs Cumartesi günü kurulacak. Bu münasebetle Mardin Mova Park'ta buluşacak tüm chopper pilotları saat 15.00 itibarı ile bir kortej oluşturarak Mardin'e doğru yola çıkacaklar ve Mardin Türk Chopper kuruluşunu ilan edecekler. Tüm motorseverlerin davetlidir.

 



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR