MAGAZİN

Üçkavak´ta Parke Taşı Döşeme Çalışmaları

Üçkavak´ta Parke Taşı Döşeme Çalışmaları

Üçkavak´ta Parke Taşı Döşeme Çalışmaları
11-06-2015 11:56

Üçkavak´ta Parke Taşı Döşeme Çalışmaları 

 

MARDİN  ? Mardin Büyükşehir Belediyesi, Savur ilçe sınırları içerisindeki Üçkavak mahallesinde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

 

Mardin Büyükşehir Belediyesi, Üçkavak mahallesi´nde 12 bin metrekare kilitli parke taşı döşemek için çalışmalarını başlattı.

 

Yapılan çalışmalara ilişkin Üçkavak mahalle muhtarı Cemal Erol, Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından Üçkavak mahallesinde 12 bin metrekare kilitli parke taşı döşenmeye başlandığını söyledi.

 

Erol, Üçkavak mahallesinde yaşayan vatandaşların yazın tozdan, kışın çamurdan dolayı zor durumda kaldıklarını belirterek şöyle konuştu: ?Mardin Büyükşehir yasasının yürürlüğe girmesi ile Savur ilçesinin en büyük köylerinden biri olan Üçkavak köyü, yıllardır sıkıntısını çektiği yazın tozdan kışın çamurdan artık yapılan alt yapı ve kilitli parke taşın sayesinde kurtulacak. Bu çalışmaların en kısa sürede bitirilmesi için ve vatandaşlarımızın rahat bir nefes almasını sağlanacak. Üçkavak mahallenin kalkınması için elimizden geleni yapıyoruz. Mahallemizin daha yaşanabilir ve ulaşılabilir olması için çalışmalarımız devam edecek. Bu arada emeği geçen Büyükşehir Belediyesi yetkililerine çok teşekkür ederiz. Ayrıca park çalışmasında eksik kalan yaklaşık 3 bin metrekarenin de tamamlanmasını arzu ediyoruz.?dedi.



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR