YAŞAM

Vali Akkoyun, Midyat'ta iftar programına katıldı

Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Ramazan Ayı İlçe İftar Programları kapsamında Midyat İlçesinde düzenlenen İftar Programına çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Akkoyun, Midyat'ta iftar programına katıldı
23-03-2024 04:18
23-03-2024 04:27
MARDİN
Midyat ilçesinde düzenlen İftar programında, Mdiyat Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Veysi şahin ve Mardin Milletvekili Faruk Kılıç birer selamlama konuşması yaptı. 
Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Midyatlıların Ramazan-ı Şeriflerini tebrik etti.
Vatandaşlara hitap eden Vali Akkoyun; "Bizim amacımız siz kıymetli hemşehrimizin yaşadığı yerde mutlu olmasıdır. Sizlerin her türlü talebi, isteği bizler için yapacağımız hizmetlere en önemli rehberdir. Vatandaşlarımıza hızlı ve kaliteli hizmet ulaştırmak en önemli önceliğimizdir. Devletimiz vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacında yanındadır ve yanında olmaya da devam edecektir. Devletimiz milletimizin hizmetindedir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, ülkemizin genelinde olduğu gibi Mardin’imizde de güven, huzur ve istikrar hakimdir. Bu huzur iklimi içerisinde vatandaşlarımıza en güzel şekilde hizmet ulaştırmanın gayreti içerisindeyiz" şeklinde konuştu.
Midyat'ta düzenlenen iftar programına ; İçişleri eski Bakanı Muammer Güler, AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, Midyat Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, Vali Yardımcısı Hasan Kurt, AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Eroğlu, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları Yöneticileri, Kamu Kurum ve Kuruluş Yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR