YAŞAM

Vali Demirtaş, Huzur Kentinden Tüm Dünyaya Birlik Beraberlik Mesajları Vereceğiz

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Gençlik Festivalinde ‘’ Huzur Kenti Mardin’den tüm dünyaya birlik beraberlik mesajları vereceğiz’’ dedi.

Vali Demirtaş, Huzur Kentinden Tüm Dünyaya Birlik Beraberlik Mesajları Vereceğiz
18-05-2022 14:22
18-05-2022 14:25
MARDİN
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Mardin Valiliği, Mardin Büyükşehir Belediyesi ile Mardin Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Festivalde Mardinli gençler doyasıya eğlendi.
Mardin 21 Kasım Şehir Stadyumunda Festival kapsamında Pinhani Müzik Grubunun sahne aldığı gecede binlerce genç söylenen şarkılara eşlik etti.
Programda bir selamlama konuşması gerçekleştiren Vali Demirtaş;
‘’Bundan sonra her gün beraber olacağız. Hepinizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı tebrik ediyorum. Huzur kentinde İnşallah bundan sonra buradan hem ülkemize hem de bütün dünyaya birlik ve beraberlik mesajı vereceğiz. Yeter ki hepimiz bu birlik ve beraberliğe sahip çıkalım. Hepiniz sınavlardan dolayı biraz sıkıldınız bunun farkındayız. Ama inşallah bu hafta sizin bu stresinizi giderecek birçok etkinliğimiz peş peşe gelecek. Hepinizi çok seviyoruz, sizlere değer veriyoruz’’ diye konuştu.
Havai Fişek gösterileri ile son bulan programda Vali Mahmut Demirtaş’ın Eşi Beyhan Demirtaş, MBB Genel Sekreteri Murat Süzen, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Kurum Müdürleri ve aileleri de hazır bulundu.
Festival kapsamında etkinlikler birkaç gün boyunca devam edecek.

Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR