YAŞAM

 “Yeşilli Starını Arıyor” adlı  Ses  yarışması için başvurular başladı

Mardin’in Yeşilli ilçesinde 11-12 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan 16. Uluslarası Kiraz Festivali kapsamında Yeşilli Starını Arıyor” adlı ses yarışması düzenliyor.  

 “Yeşilli Starını Arıyor” adlı  Ses  yarışması için  başvurular başladı
03-06-2022 14:09
03-06-2022 14:19
MARDİN

Ses yarışmasına katılmak isteyen 12 yaş ve üzeri olan adaylar 1 ile 6 Haziran tarihleri arasında Yeşilli Halk eğitim merkezine başvurularını gerekiyor. Ayrıca Ses yarışmasında dereceye giren ilk 3 yarışmacıya sürpriz hediyeler verileceği ifade edildi.

Yeşilli'de Kiraz festivali çoşkusu yaşanacak

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, bu yıl ilçemizde 11-12 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan 16. Uluslarası Kiraz Festivali kapsamında Mardin Valiliği, Yeşilli kaymakamlığı ve belediyemizin ortak organizasyonu kapsamında Yeşilli Starını Arıyor” adlı ses yarışması düzenlediklerini söyledi.  

Ses yarışmasına katılmak isteyen ve sesine güvenen adaylarımız 1-6 Haziran tarihleri arasında Yeşilli Halk eğitim merkezine başvurularını gerektiğini belirten Başkan Demir,” Yarışmaya 12 yaş ve üzeri olan sesi güzel adaylarımız katılabilir. Dereceye giren ilk 3 yarışmacıya sürpriz hediyelerimiz vardır. Sesine güvenen bütün adaylarımızı bu yarışmaya katılmaya davet ediyoruz. ”dedi

Pandemiden sonra 2 yıl aradan sonra Yeşilli’de Kiraz festivali coşkusu yaşanacak

11-12 Haziran’da ilçemizde düzenleyeceğimiz olan 16. Uluslarası Kiraz Festivali hazırlıkları devam ettiğini ifade eden Başkan Demir ,” Festivale bir birinden ünlü sanatçılarımız katılacak. Ayrıca festivalde yerel sanatçılar, ilahi gurupları, folklor ekipleri 2 gün boyunca festivalde renk katacaklar. Yaşanan pandemi ardından 2 yıl sonra Yeşilli ilçemizde yeniden kiraz festivalini düzenlemekten dolayı çok mutluyuz. Bütün halkımızı Yeşilli ilçemize Uluslarsarası 16.geleneksel Kültür Sanat ve Kiraz Festivalimize davet ediyorum. Şeklinde açıklamalarda bulundu


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR