USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

Aday adayı Sümer, ziyaretlere başladı

Mardin´in Artuklu İlçeside, AK Parti´den aday adayı olan Eğitimci Şehmus Sümer, ziyaretlere başladı.

Aday adayı Sümer, ziyaretlere başladı
18-11-2018 08:21
Google News

Mardin Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şehmus Sümer, Artuklu İlçe Belediyesi için yaptığı aday adaylığı başvurusunun ardından, mahalle muhtarları, ve esnafı dolaşarak destek istiyor ve yapacağı hizmetleri ana başlıkları ile anlatıyor.

             Sümer, seçilmesi durumunda herkese eşit mesafede, insan odaklı  ve yaşanabilir bir Artuklu için çalışacağını söyledi. Sümer neden aday olduğunu şu sözlerle anlattı ?

?Mardin ´de Sümer Ailesinin sekiz kardeşinden biriyim. Hindizade ailesi olarak yüzlerce yıldır Mardin´in  Artuklu ilçesinde yaşamaktayız.  Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde 40 yıldır Mardin de görev yapmaktayım. Görev yaptığım süre içerisinde gerek sivil toplum örgütleri ve gerek mahalle muhtarlarının tümüyle işbirliği yaparak ihtiyaç ve taleplerin Okullarımızda ve sorunların nasıl sağlıklı bir şekilde çözümü konusunda gayret ve çaba içerisinde çalıştım. Bu süreç içerisinde Artuklu ilçemizde bulunan 91 mahallenin tamamını mahalle muhtarları ile birebir iletişim içerisinde oldum. Gerekli olan tüm hizmetlerde bizzat kendim bulunarak sorunların çözümleri ve durumun iyileştirilmesi konusunda gereken ilgiyi bizzat gösterdim.ve giderdim. Artuklu sınırları içerisindeki tüm mahallelerimizle ilgili kültürel, psiko-sosyal ve fiziki altyapı ve fiziki üstyapı için gereken tüm bilgilere sahibim. Bu sorunların giderilmesi ile ilgili gereken altyapı çalışması ve yeni projeler üreterek son verebileceğime inanıyor ve kendime de güveniyorum.

 Artuklu İlçesi Belediye Başkanlığı görevine talip olma sebeplerimin başında çarpık yapılaşma ve  trafik sorunu gelmektedir. Trafik sorunlarını ,trafik park alanları oluşturarak, Ova ve dağ kesiminde kalan mahallelerimizin daha yaşanılası bir düzeye getirilmesi  konusunda iyi çalışmalar yaparak, Her köşesi tarih kokan Mardin´imizin tarihi dokusunu koruyup, sokak çalışmaları yaparak yeşil alanlarımızın daha fazla oluşması konusunda ağaç dikim sayısını artırarak, yapacağımı, yeni modern bir kent yaratabileceğimi,

Gerek şahsım gerek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevim nedeniyle 91 mahallemizin muhtar ve mahalle sakinleriyle sorunların çözümü noktasında ki gayretimiz, muhtarların nezdinde beğeni toplamıştır. Adaylık konusundaki süreçte vatandaş ve çevrenin ısrarları buna ek olarak hizmet etme arzumun eklenmesi neticesinde de adaylık başvurusunu yapma sorumluluğu getirmiştir.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın belediye aday adayları ile ilgili açıklamaları ve kriterleri doğrultusunda hareket ederek aday adayı oldum. Adalet ve Kalkınma Partisi´nin oylarını Rabbimin verdiği inançla ve özverili çalışmalarımla geçmiş yıllarda yaptığım çalışmalar gibi aynı özveri göstererek yapacağımı da  biliyorum. Görev yaptığım  süre içerisinde Artuklu´muzun etnik çeşitliliğini göz önünde bulundurarak, tüm vatandaşlarımıza aynı mesafede ayırım yapmaksızın görevimi icra ettim. Hemen hemen ilçemizde ayağımın basmadığı yer dokunmadığım el kalmadığı gibi. Partimizin tahmin edilen oyun çok daha fazla oy alabileceğimi, Artırmayı planladığım oylarla sadece Artuklu Belediyesi seçimlerinde değil ,Mardin Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde de olumlu yönde rol alacağımı düşünmekteyim.

 Geçmişte sayısızca proje üreterek istihdam ve üretim yarattığım binlerce kadın ve erkeğe atölye kurarak iş verdiğim herkes tarafından bilinmektedir. Bu görev bana tevdi edildiğinde Artuklu ilçemizde yaptığım ve yapacağım projeleri hayata geçirerek istihdam yaratarak iş imkanları sunabileceğimi , Turizm konusunda yerli ve yabancı turist sayısını en kısa zamanda iki misline çıkaracağımı iş gücü ve istihdam yaratarak ülkeme katkı sağlayacağımı, partimizin oylarını yükseltebileceğime inanmaktayım.

Seçim sürecinin partimize, devletimize ve milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Her şey daha huzurlu ve modern Artuklu için.?



Editor : HaberPanelim.com
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ