USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
EĞİTİM

AK Parti Öğretmenleri Unutmadı‏

AK Parti Mardin İl Başkanı İbrahim Fide, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Öğretmenler Günü dolayısı ile bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti Öğretmenleri Unutmadı‏
26-11-2013 16:14
Google News

 

AK Parti Mardin İl Başkanı İbrahim Fide, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Öğretmenler Günü dolayısı ile bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
İl Başkanı İbrahim Fide başkanlığında Artuklu İlçe Başkanı Medeni Çelik ve il yönetimi, başta il milli eğitim müdürü Mevlüt Kuntoğlu olmak üzere Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeyhmus Sümer,
Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Eyyüp Değer ve il merkezindeki okulları ziyaret ederek eğitimcilerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı. Ziyaretlerde öğretmenliğin kutsallığına dikkat çeken Fide, "Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum" düsturuna muhatap olan öğretmenlerimiz, bilgi ve birikimin yegâne temsilcileridirler. Dünyanın en kıymetli varlıkları olan öğretmenlerimiz, çocuklarımızı teslim edebileceğimiz en güvenilir ellerdir. Geleceğimizin temsilcileri olacak olan gençlerimizi akılcı ve anlaşılır bir biçimde yetiştirebilecek kabiliyete yalnızca sizler sahipsiniz. Özellikle bu konuda sizlere müteşekkiriz. Ulusların dünya klasmanında en üst seviyelere ulaşmalarında da en büyük katkı yine sizlere düşmektedir. Çocuklarımıza vermiş olduğunuz o eşsiz eğitimin faydalarını günümüz Türkiye`sinin kalkınmasında ve eğitim seviyesinin yükselmesinde ki her aşamasında fark edebiliyoruz. Öğretmenlerimiz toplumu aydınlatan yapıları ile farklılıklarını ortaya koymaktadırlar. Hemen hemen her anne ve babanın üzerinde öğretmenlerin hakkı vardır. Buna binaen öğretmenlerimize gerekli olan saygı ve sevgiyi en ince ayrıntılarına kadar göstermeliyiz"  dedi.
Ziyaretleri kapsamında bir süre önce idarecileri çirkin bir saldırıyı uğrayan Yaşar Okan Anadolu Lisesi Müdür vekili İbrahim Halil Efetürk`ü de ziyaret ederek, Mardin`de öğretmenlere yönelik yapılan çirkin saldırıyı bir kez daha kınayan Fide, "Geçtiğimiz günlerde iki öğretmenimize karşı fiili saldırı olmuştu. Çok saygı duyduğumuz öğretmenlerimize karşı yapılmış böyle bir olayı şiddetle kınıyoruz ve onlardan özür diliyoruz. Bizlere önderlik eden öğretmenlerimizi kalkındırmak ve önlerini açmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya da hazırız. Bu duygu ve düşüncelerle bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü tebrik ediyorum."diye konuştu.
İktidarları döneminde eğitime yapılan yatırımlar sayesinde eğitim seviyesinin günden güne arttığını anlatan Fide , "AK Parti olmasaydı bugün Mardin`de belki bütün dersliklerde öğrenci sayısı 80-90`ı bulurdu" dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu da ildeki eğitim kalitesini artırmak için adeta bir seferberlik başlattıklarını ifade etti. Vali Ahmet Cengiz ile birlikte okulları bir bir ziyaret etiklerini anlatan Kuntoğlu, "Okullarımızdaki öğretmen açığını inşallah yarıyıl ve yılsonunda yapılacak atmalarla tamamen bitireceğiz. Derslik açığını asgari seviyeye indirdik" dedi.



Editor : HaberPanelim.com
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ

Active Server Pages error 'ASP 0126'

Include file not found

/puan.asp, line 1028

The include file 'json/puan_64022_1_3.html' was not found.

GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ