USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

Artuklu Belediye Başkanlığına Mehmet Tatlıdede seçildi

İstifa eden Abdulkadir Tutaşı'nın yerine AK Parti grubunun adayı meclis üyesi Mehmet Tatlıdede belediye başkanı olarak seçildi.

Artuklu Belediye Başkanlığına Mehmet Tatlıdede seçildi
30-07-2022 12:56
30-07-2022 18:21
MARDİN
Google News

AK Parti'nin Mehmet Tatlıdede HDP’nin ise Medine Aksoy ile girdiği seçimin ilk iki turunda üçte iki çoğunluk sağlanamaması üzerine üçüncü turda 21 oyu alan Mehmet Tatlıdede belediye başkanı olarak seçildi.  

Mardin'in Artuklu ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı 26 Temmuz’da sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.

Mehmet tatlıdede yaptığı konuşmada, destek veren meclis üyesi arkadaşlarına teşekkür ederek " Beni bu göreve layık gören tüm meclis üyeleri arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah sizlerle omuz omuza verip  Mardin  Artuklu ilçenin daha güzel ve daha yaşanılır bir hale gelmesi için sizlerle birlikte çalışacağız.Sizlerin desteğine ihtiyacım vardır" dedi.

        Makam odasına giren Artuklu İlçesi  Belediyesi Yeni Başkanı Mehmet Tatlıdede’ye, Ankaradan gelen Mevlit Yılmaz, Abdurrahman Öz, Ayşe Köseoğlu ve İl Başkanı Faruk Kılıç belediyeni mührünü törenle teslim ettiler.

Abdülkadir Tutaşı'n istifası ardından boşalan başkanlık koltuğuna Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Zeynel Abidin Toparlı geçici başkan olarak atanmıştı. 


Editor : Mehmet ÇELİK
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ