USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
YAŞAM

Başkan Demir” Üniversite sınavına girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum”

Mardin’in Yeşilli İlçe Belediye Başkanı Hayrettin Demir, 26 – 27 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan YKS Üniversite giriş Sınavına girecek olan tüm öğrencilere başarılar diledi.

Başkan Demir” Üniversite sınavına girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum”
25-06-2021 11:11
25-06-2021 11:13
MARDİN
Google News

Başkan Hayrettin Demir,  yayınladığı mesajında şu sözlere yer verdi; “26 – 27 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan üniversitelere giriş sınavlarına çalışarak ve azmederek gecesini gündüzüne katan gençlerimizin emeklerinin karşılığını almalarını canı gönülden diliyorum.”dedi

İlçede 6 okulda sınav yapılacak

Yeşilli İlçesinde 6 okulda YKS sınavı yapılacağını  ifade eden Başkan Demir,” Belediye olarak bu okullarda bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Okulların iç ve dış temizliği yapılarak hazır hale getirildi. Öğrencilerimizin edebileceği rahat bir ortam hazırladık.  Bir yıl boyunca gece gündüz demeden sınava çalışan öğrencilerimizin stres yaşamadan sınava girmelerini tavsiye eden Başkan Demir,” Bu sınav strese ve gerilime neden olmamalıdır. Geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimizin, büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları üniversiteye giriş sınavında başarılı olacaklarına inanıyorum.” İfadelerini kullandı.

Başkan Demir, öğrencilere hitaben devam ettiği mesajında; “  Sizler elinizden gelenin en iyisini yapabilmek için bir yıl boyunca sınava hazırlandınız.  Geriye kalan, başarının sizin elinizde olduğuna inanarak kendinize güvenmeniz ve sınava bu düşünce ile girmenizdir. Başarı, hak ettiğinizi düşündüğünüz değerdir.  Bu sebeple sizi mutlu edecek sonuca, siz karar vereceksiniz. Bizler, size inanıyor ve güveniyoruz.”


Editor :
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ