USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
EĞİTİM

Bölünmez Çankırı, seçim çalışmalarını hızlandırdı

AK Parti Mardin Milletvekili ikinci sıra adayı, Ceyda Bölünmez Çankırı vekil seçildiği takdirde mecliste Anadolu kadınının sesi olacağını söyledi.

Bölünmez Çankırı, seçim çalışmalarını hızlandırdı
24-10-2015 11:33
Google News

   AK Parti Mardin Milletvekili  ikinci sıra adayı, Ceyda Bölünmez Çankırı vekil seçildiği takdirde mecliste Anadolu kadınının sesi olacağını söyledi.

Seçim çalışmalarına hız veren Ceyda Bölünmez Çankırı  ?Babamın yolundayım.Babam verdiği hizmetleri sürdürmek ve Bölünmez soyadına yakışır bir duruş sergileme kararlılığındayım.? Dedi.

Babasının izinde siyaset izleyeceğini belirten Bölünmez Çankırı, ? Babamın bize tavsiyesi var ?Halka hizmet,Hakka hizmettir? şiarı ile hareket etmemizi istiyor. Babam Süleyman Bölünmez´in ismi bana  bir sorumluluk yükledi. Bu sorumluluk insanları sevme sorumluluğudur, bu sorumluluk Mardin sevdalısı olma sorumluluğudur,bu sorumluluk  hayırlı işler yapma sorumluluğudur, bu sorumluluk her şeyi Allah için yapma sorumluluğudur.  ?diye konuştu

 

? Mecliste kadınların sesi olacağım ?

 

               Meclis çatısı altında Doğu ve Güneydoğu bölge kadınların sesi  olacağını ifade eden Ceyda Bölünmez   ?TBMM  sandalyesine oturduğum anda  kadınlara yapılan şiddet ve dışlanmaya karşı kararlı ve sistemli bir çalışma sürdüreceğim. Ben sadece Mardin´in değil,Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge kadınlarının mecliste sesi olmaya adayım.?şeklinde konuştu.

 

           Kadınların hayatın her alanında toplumun barış taşları olarak yer almalarının gerekliliğine vurgu yapan Bölünmez ?Kadınlar siyasette, bürokraside,kültür ve sanatsal hayatta, sivil toplum  faaliyetlerinde hak ettiği yeri almalı ve karar verici konuma gelmelidir. Toplumların kalkınmışlıkları sosyal,siyasal ve kültürel yaşamda kadınların  yer aldığı sayısal yapı ile orantılıdır. Bu konuda mensubu bulunduğum Ak Parti üzerine düşen görevi yerine getirmiş,hayatın her aşamasında kadının kendini ifade etme imkanını yaratmıştır.? dedi.

 

            Mardin ve  ilçelerinde  kadınların girişimcilik ruhunun yüksek olduğuna vurgu yapan Ceyda Bölünmez ? Mardinli Kadınlarla işbirliği ve gönül birliği yaparak girişimcilik alanında da faaliyetlerimiz sürdüreceğiz. Kadınların önündeki engelleri kaldırmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Kadınlara istihdam alanları yaratılması  için yine işbirliği ve gönül birliği yaparak kadın iş gücünü ekonomik dengelerin sağlanmasında etkin bir hale getirmeye gayret edeceğim?  diye konuştu.

 

? Süleyman Bölünmez Kızı İçin Destek istedi?

 

 

Mardin Eski Bağımsız Milletvekili Süleyman Bölünmez, Mardin ve Mardinlilerin kendisine 2002 yılında gösterdiği teveccühü  ve verdiği desteği unutmadığını söyledi. Baba  Bölünmez  kendisine verilen desteğin kızına da verilmesini isteyerek ?Değerli Mardinli hemşerilerimden bu sefer kızım Ceyda için destek bekliyorum. Ben yine sizin hizmetinizde olacağım. 2002 yılındaki genel seçimlerinde şerefli ve kıymetli  oylarınızla milletvekili seçilerek TBMM çatısı  altında 4 ,5 yıl  sizlere hizmet etme onuruna  eriştim.Bu süre içinde  kalben inandığım 58.Hükümet döneminde  Türkiye ve Mardin´imiz için yararlı olduğuna inandığım yasalara imza attım.Mardin için çok önemli olan  Artuklu Üniversitesinin kurulması kanununu Yüce meclis´ten çıkardık..Üniversitenin bir an önce evlatlarımıza  hizmet verebilmek için rahmetli babam adına Hacı Ahmet Bölünmez Edebiyat fakültesi ve Süleyman Bölünmez Güzel sanatlar Fakültesi´ni yapıp Üniversiteye hibe ettim.Yine okul ihtiyacı olan bölgelerdeki evlatlarımız için annem adına Mardin merkezde 28 derslik Suphiye Bölünmez ilk öğretim okulunu,Nusaybin ilçemizde 24 derslikli  Süleyman  Bölünmez Lisesini,Savur ilçemiz Sürgücü beldesinde Lise inşaatını tamamlayarak Süleyman bölünmez Sürgücü Lisesi´ni hizmete açtık.

 Benim sevdam  geleceğimiz olan gençlere ve özellikle Mardin gençliğinedir. 8 bin  Kişiyi vermiş olduğum burslarla okuyan gençler ,bugün birer üniversite mezunu olarak karşıma çıktıklarında Mardin sevdamın ve Mardinli olmanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum.

              Bana ve Bölünmez soyadına göstermiş olduğunuz teveccühün sonucu olarak,1 kasım 2015 milletvekili Genel Seçimi için Ak Parti Genel merkezi tarafından yaptırılan anket,STK görüşleri,aday adayı seçim komisyonlarınca yapılan tercihler değerlendirilerek Bölünmez  soyadının aday  listesine taşınmasına parti organları tarafından karar verilmiştir.Şimdi artık söz sırası tekrar sizde,1 kasım  2015 seçimlerinde Mardin Ak parti 2.sıra adayı  Kızım Ceyda Bölünmez Çankırı´nın kefiliyim. Sevdama inanıyorsanız? Yaptığım hizmetler yapacaklarımın  teminatı olmuşsa ?Ben kızıma kefilim. Sizde bana inanıyorsanız  ona kefil olun. Önce Allah´a sonra size emanet ediyorum.? Şeklinde sözlerini sürdürdü.



Editor : HaberPanelim.com
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ