
Demokrasi Ve Atılım Partisi Genel Merkezi her ay yayınladığı verileri paylaştı. DEVA Partisi İl Başkanı Av.Mesut Aydoğan, verilere göre Mardin il ve ilçe teşkilatları sahada yaptıkları çalışmaların karşılığını aldığını söyledi.
DEVA Partisi Mardin İl Başkanı Av.Mesut Aydoğan, Nüfus bazında , tüm büyük şehirleri geride bırakarak üye kayıtlarında ikinci saha Çalışmalarında birinci olduğunu belirtti. Aydoğan “Mart ayın ‘da en hızlı Büyüyen ilçe Artuklu ilçesi olmuştur. Tüm ilçe başkanlarımız ve ilçe teşkilatlarımız kendi ilçelerinde büyük fedakarlıklarla çalışmalarını sürdürürken , Savur ilçemizde de teşkilatlanma çalışmaları hızlandırılmış durumda” dedi.
İl ve ilçe teşkilatlarının bu azimli çalışmaları, Genel Merkezin paylaştığı veriler doğrultusunda , çalışmalarının karşılığını almanın gururunu yaşadıklarını kaydeden Aydoğan” Şeffaf , ilkeli ve genç kadrosuyla Mardin için umut oldukları konuşulan deva partisi , anlaşılan o ki Türkiye de ve Mardin de ses getirmeye devam edecek. Çalışmalarını genç , dinamik kadrosuyla devam ettiren Mardin DEVA teşkilatı başarılarına hız kesmeden devam ediyor. Halkımızın bize gösterdiği teveccüh bizi mutlu ve motive ediyor . Bu şehir için almamız gereken sorumluluğun farkında olduğumuzu söylemek isterim . Bu kadim şehrin ve halklarının , hakkettiği değere ulaşana dek çalışmalarının durmayacağım” şeklinde sözlerini sürdürdü.
Editor : Mehmet ÇELİK