USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

Erin ve Güler Halk Buluşmasında Seçmenlere Seslendi

Ak Parti Mardin Büyükşehir Başkan Adayı Erin ” Bütün işlerini, kariyerlerini Ak Parti saflarında bulanların, başka hesaplar peşinde olmalarını toplum kabul etmeyecek ve toplum cezalarını verecektir.”

Erin ve Güler Halk Buluşmasında Seçmenlere Seslendi
16-03-2024 09:55
16-03-2024 11:33
MARDİN
Google News

 31 Martta gerçekleşecek yerel seçimlere yönelik siyasi hareketliliğin devam ettiği şu günlerde AK Parti Mardin teşkilatı ziyaretlerini sıkılaştırıyor. Bu kapsamda Toparlı Ailesi'nin düzenlediği Seçmen Buluşmasına; Ak Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin, İl Başkanı Vahap Alma, İlçe Başkanı Yavuz Çaltekin, Artuklu İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede ve İçişleri Eski Bakanı Muammer Güler'de katıldı.

       Teker Mahallesinde Toparlı Taziye evinde gerçekleşen seçmen buluşmasında, mahalle sakinleri, meşaleler ve havai fişek gösterisi ile Ak Parti heyetini karşıladı. 

       İçişleri Eski Bakanı Muammer Güler, tartışmalara son noktayı koydu. “Bize karşı olanların mücadelesine diyeceğimiz bir şey yok. Ak Parti’nin saflarında değer bulanların, Ak Partiye ve benim anlayışımla Erdoğan’a kaybettirme çabasına girenlere hoşgörü ile bakmak, Mardin’in geleceğini tehlikeye atmaktır” dedi

Seçimim iki parti arasında geliştiğine dikkat çeken Güler, seçimin ötesinde bir mücadelenin zeminin oluşturma gayretlerine tanık olduklarını söyledi. Ak Parti saflarında değer bulan, bu partide kendilerini bulanların, en üst düzeyde tartışılan ve kabul gören adaylara karşı, başka saflara geçmelerini, Mardin’in menfaatlerini düşünmediklerini hatırlatıyor. Meclis üyesi, başkan adayı polemiği geride kalmıştır. Ben adayları Recep Tayyip Erdoğan’ın oluşumu ve iradesinin sonucu olarak görmemiz gerektiğini, bu konuda hiçbir mazeretin kabul görmeyeceğinin altını çiziyorum” şeklinde konuştu.

  Bölücülüğe ve başkalarının iradesi ile Mardin’in  yönetilmesine izin vermeyeceklerini hatırlatan Güler, Mardin’de güzel bir rüzgar yakalandığını, Mardin ve ilçelerinde gelişen turizm hareketlenen ekonomik kalkınmaya zarar verecek oluşumlara hizmet edecek, bölünmelere izin verilmemesi gerektiği sözlerine ekledi. 

   İl Başkanı Vahap Alma, Artuklu İlçe Başkanı Yavuz Çaltekin ve Artuklu Belediye Başkan Adayı Mehmet Tatlıdede birer selamlama konuşması yaptı.

    Ardından söz alan Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vali Abdullah Erin, zorlu bir seçim sürecine girdiklerini hatırlatarak, her gittikleri yerde coşku ve sevgi ile karşılandıklarını bu durumun heyecanlarını arttırdığını söyledi.

     Hakkaniyet ile yöneteceğiz

   Yeni bir devir, yeni bir dönem başlatacaklarını ifade eden Başkan Adayı Erin “ Mardin için özel ve önem arz eden bir seçim.35 yıl süre ile kaymakamlık, mülki idare amirliği, vali yardımcılığı, genel sekreterlik ve valilik görevlerim  süresince edindiğin deneyimlerimi ve gözlemlediğim güzel hizmetleri, içinizden biri olarak sizlere ve şehrimize hizmete dönüştürmek istiyorum. Şimdiye kadar denediklerini denediniz, sizden 5 yıl gönül verdiğim memleketime ve siz değerli hemşehrilerime hizmet izni vermenizi istiyorum. Mardin’in hak ettiği hizmetlere kısa sürede ulaşacağını sizlerde göreceksiniz. Temiz ellere, temiz insanlara ihtiyacımız var ” dedi.

           

 

 Gerçekleştirdikleri ziyaret ve gezilerde vatandaşın sıcak ilgisi ile karşılaştıklarını belirten Başkan Adayı Erin “ Daha önceki seçimlerde aldıkları oy oranın hakkettikleri bir oran olmadığını belirten Erin, burada ya biz kendimizi anlatamadık, ya da vatandaşımızla kucaklaşmada buluşmada sorunumuz var dedi. Bu Seçimlerde söz konusu dengenin değişeceğini hep birlikte göreceğiz.” Dedi.

       Mardin’e  zarar verenlere Toplum Cezalarını Verecek

Büyükşehir, Artuklu ve Midyat ilçelerinde seçimi kazanmanın şüphe götürmediğinin altını çizen Erin, içi çekişmelerin, parti içinde palazlananların farkı hesapların peşine düşmelerinin Mardin’e yarar sağlamayacağının altını çizdi Erin “Bütün işlerini, kariyerlerini  Ak Parti saflarında bulanların, başka hesaplar peşinde olmalarını toplum kabul etmeyecek ve toplum cezalarını verecektir. Bu oluşumlara verilecek her oy DEM’in yararına olacak” şeklinde konuştu.

      Doğal Gaz ve Yol sözü

Teker Mahalle sakinlerinin doğal gaz ve yol taleplerinin karşılanacağı sözü ver Erin, “Doğal Gaz boruları mahalleye kadar geldi. Çalışmalar esnasında hasar gören yeni yol üzerinde çalışımlar başlatıldı. Doğal gazdan tüm mahallelerin yararlanması ve yeni yolun beton asfalt yapılacağı müjdesini şimdiden veriyorum “ şeklinde sözlerini sürdürdü.

           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Editor : Mehmet ÇELİK
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ