USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

Gazeteciler Konfederasyonu'nun Erzurum çıkarması

GK Yönetim kurulu Üyesi ve Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik, Gazeteciler Konfederasyonu'nun iki günlük Erzurum programına katıldı.

Gazeteciler Konfederasyonu'nun Erzurum çıkarması
15-03-2015 17:52
Google News
              Akdeniz, Doğu Anadolu, Ege, Güney Doğu Anadolu, İç Anadolu, Karadeniz, Marmara ve Medya İhtisas Gazeteci Dernekleri Federasyonlarının bir araya gelerek güç birliği yaptıkları Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Kış Turizmi'nin başkenti Erzurum'a geldi.

             Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Genel Başkan Vekili ve Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Feridun Fazıl Özsoy ile yönetim kurulu üyeleri, ilk gün Erzurum'un tarihi Yakutiye , Çifte Minareli Medrese, Rüstem Paşa Bedesteni ve Erzurum Evleri'ni gezdi. Yöresel ürünlerin satıldığı çarşıda alışveriş yapan Konfederasyon Yönetim Kurulu Üyeleri ayrıca, konakladıkları Palandöken Kayak Merkezi'ni de gezme fırsatı buldu. Konfederasyon Yönetimi ayrıca Erzurum'un düşman işgalinden kurtarılışı  sebebiyle düzenlenen resepsiyona da katıldı.

                   Tarihi ve kültürel mekanları gezen heyet, Erzurum Valisi Dr.Ahmet Altıparmak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e ziyarette bulundu.

               Vali Ahmet Altıparmak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, gazetecilerin  kentlerin tanıtımında önemli görevler üstlendiğini ifade etti.

                  Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı da, Gazeteciler Konfederasyonu olarak Türkiye'nin bütün bölgelerinde Başkanlar Kurulunu toplayarak gazetecilerin sorunlarını tartıştıklarını ve çözüm önerileri getirdiklerini belirtti.
          Heyet daha sonra Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e ziyarette bulundu.  Heyet üyeleriyle yakından ilgilenen Başkan Sekmen, konuklarını belediye meclisi salonunda kabul etti. Türkiye'nin değişik yörelerinden gazetecileri Erzurum'da ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Sekmen,  Gazeteciler Konfederasyonu yönetim kuruluna toplantıları için   Erzurum'u tercih etmesinden dolayı teşekkür etti. Başkan Kolaylı ve yönetim kurulu üyelerine birer adet Oltu taşı tespih hediye etti.

           Öte yandan  Xanadu otelde Konfederasyon Yönetimi Genel Başkan Nuri Kolaylı başkanlığında toplandı.  Toplantıda konfederasyonun önümüzdeki süreçte yol haritası hakkında fikir alışverişinde bulunuldu, gündemindeki konuları görüşüldü. Toplantı sonrasında Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Arslan da Erzurum'daki yerel ve bölgesel gazetelerin temsilcileriyle bir araya geldi.

                   Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Gazeteciler Konfederasyonu olarak Türkiye'nin bütün bölgelerinde Başkanlar Kurulunu toplayarak gazetecilerin sorunlarını tartışıyor ve çözüm önerileri getiriyoruz.  Türkiye'de ?Barış Dili'ni kullanmayı amaçlıyoruz. Bu amaç doğrultusunda İlk toplantımızı Siirt'te, ikincisini Edirne'de yaptık. Şimdi de Erzurum'da Yönetim Kurulumuzu topladık. Burada da Anadolu Basının sorunlarını konuştuk? dedi.

          Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Vekili Feridun Fazıl Özsoy da, Türkiye'nin önemli kış turizm merkezi Erzurum'da Gazeteciler Konfederasyonun Yönetim Kurulunu ağırladığımız için mutluluk duyuyoruz. Hem yönetim kurulu toplantısı yaptık, hem de kentimizin tarihi ve kültürel değerlerini misafirlerimize gezdirdik.  Valimiz Sayın  Ahmet Altıparmak ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen'e gösterdikleri ilgi ve desteklerden ötürü teşekkür ederiz? diye konuştu.

                 Gazeteciler Konfederasyonunun Yönetim Kurulu Toplantısına bölge illeri ile birlikte Ankara, İstanbul, Bursa, Konya, Antalya, Trabzon, Hatay, Mardin, Bilecik, Yozgat, Urfa, Osmaniye, Aydın, Edirne, Ağrı, Siirt, Giresun, Ordu, Malatya, Elazığ, Bayburt, Bingöl, Muş, Artvin illeri katıldı.

                 Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, ve Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik iki günlük  toplantının Anadolu Basını sorunlarının çözümü noktasında yararlı olduğunu söyeldi.

 



Editor : HaberPanelim.com
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ